Én million løver solgt på lanseringsdagen

Lion

Apple kunngjorde i går at mer enn 1 million eksemplarer av OS X Lion ble kjøpt gjennom Mac App Store på verdensbasis samme dagen den ble gjort tilgjengelig. Det betyr at den åttende versjonen av Mac OS X kjøpes raskere enn noen annen utgivelse av operativsystemet i Apples historie.

Lion is off to a great start, user reviews and industry reaction have been fantastic. Lion is a huge step forward, it’s not only packed with innovative features but it’s incredibly easy for users to update their Macs to the best OS we’ve ever made,

sier Phill Schiller i pressemeldingen.

Ved en størrelse på 3,7 GB per nedlastning utgjør alle salgene fram til da mer enn 3,5 petabytes med data - eller 3 700 000 gigabytes.

I 2007 kunngjorde Apple at de hadde solgt 2 millioner eksemplarer av Mac OS X 10.5 Leopard i løpet av den første helgen, og at det tok dem mer enn én måned å nå samme tallet for Mac OS X 10.4 Tiger.

Med muligheten for Macbrukere å oppgradere operativsystemet sitt den samme timen som nye versjoner ruller ut, vil vi kunne se en betydelig raskere utvikling av brukere med siste versjon av OSet installert.

Gautiss bilde

Gautis

Er så langt fornøyd med Lion. Savner Front Row, da. Men er det bare meg, eller ble OS'et raskere? Føler enkelte tinge gikk raskere etter oppgraderingen.

carandage

Oppstart av apps føles generelt raskere på min to år gamle MBP. Men scrolling og navigering med multitouch i Safari går veldig i rykk og napp, særlig på store sider som VG og Dagbladet. Føles ikke så smooth som jeg hadde håpet.

TigerOlas bilde

TigerOla

Min MacBook Alu 13" fra late 2008 virker treigere enn når den hadde Snow Leopard installert. Spørs om det er upgd. og at jeg burde tatt clean install?

_Spiff_s bilde

_Spiff_

Sitter på en tidlig 2007 Macbook. Har satt i 4 gig ram og SSD. Etter å ha brukt den noen dager så vil jeg påstå at den hverken er reaskere eller tregere enn den var tidligere. Med andre ord, om det er forskjell så er den minimal.

MathiasBNM

hvorfor er frontrow i bakgrunnen av det bildet haha, det er et offisielt bilde fra apple og likevell så er frontrow der...

KBiPhones bilde

KBiPhone

Frontrow får du enkelt tilbake, følg oppskriften som ligger på Mac1.no!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai