Humble Indie Bundle er tilbake

Humble Indie Bundle

The Humble Indie Bundle er et resultat av flere uavhengige spillutviklere som har slått seg sammen i et veldedighetsprosjekt. Vi omtalte for første gang Humble Bundle ved juletider i fjor og nå er den unike spillpakka tilbake igjen. Fem spill til valgfri pris.

«The Humble Indie Bundle» er en litt unik programvarepakke som gir deg muligheten til både å få en rekke spill til en god pris og støtte en god sak. Du bestemmer nemlig prisen på spillpakken og du bestemmer hva pengene går til. Det er ulike barometere hvor du kan velge hvilke prosjekter du ønsker å donere til, og om initiativtakerne bak siden skal få sin del av pengene eller ikke.

Dette er hva du få i pakken hvor prisen settes av deg:

Normalt vil spillene samlet koste over $50, men du kan altså sette prisen selv og velge hvor mye som skal gå til utviklerene og hvor mye som går til veldedighet. Pakken er tilgjengelig i 13 dager og kan kjøpes på Humblebundle.com. Foreløpig har den gjennomsnittlige Mac-bruker betalt $6.18, Windows-bruker $3.81 og Linux-bruker $10.86 for pakka.

Vi anbefaler også at du tar en titt på den morsomme traileren som er laget til Humble Indie Bundle:

Tags:
Mac11es bilde

Mac11e

Har allerede blitt hekta på VVVVVV :) Enkle, men utfordrende spillmekanismer i Atari 2600- stil gjør dette til en slager hos meg. Og musikken er jo bare strålende!

Tkima1s bilde

Tkima1

Jepp, VVVVVV er virkelig utfordrene og artig! Også det Crayon Physics Deluxe is great and fun!!!

Ellers var And Yet it Moves spennende of artig å prøve. Ikke fått helt telekn på det enda.

Cogs var dønn kjedelig! Har nok slike type spill.. Liker dem ikke.

Og Hammerfall, er komplisert. Artig men vanskelig og komplisert. Får heller ikke FullScreen.

el-nico

KJEMPEBRA!!!

Jeg har kjøpt hele pakken, og lot hele summen gå til veledighet!!!

Nu skal der spilles!!

djxfades bilde

djxfade

Litt skuffet, valgte å få en Steam kode, da det er kreit å ha alt på steam. Men selv om alle spillene finnes for Mac, så var det bare 3 av dem som kunne lastes ned på steam. De andre stod det "not available on your platform".
Og ingen av spillene støtter riktig skjermoppløsning for en MBA

artikallj

En side som viser en liten oversikt over sider som leverer bundler samt også av sider som har nedsatte priser på enkelte applikasjoner tenom bundlene: http://www.squidoo.com/current-mac-bundles

Werchios bilde

Werchio

@ djxfade, du må gå inn på options i spillene å endre på skjermoppløsningen, da får du det nok til. Hvis det er et must å ha absolutt alle spille én eier forstår jeg problemstillingen, men hvis ikke er det bare å laste de to andre spillene ned i app-mappen din (slik som meg).

Ps. Det har kommet ett nytt spill til humblebundle :)))

djxfades bilde

djxfade

Nei, flere av spillene støtter ikke 16:9 eller 16:10 oppløsninger på Mac, ihvertfall ikke Steam versjonene. Får bare 4:3 oppløsninger.

Dessuten, om jeg laster dem ned manuelt, og ikke via Steam, så får jeg ikke alle Steam mulighetene, som f.eks at Saves blir lagret i SteamCloud, og man dermed ikke trenger backup av Saves.

monken

ny pakke har kommet :-D :-D :-D

http://www.humblebundle.com/#contribute

artikallj

Yay. Kjøpt!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai