Microsoft lover Lion-oppdatering av Office

Microsoft lover Lion oppdatering av OfficeMicrosofts kontorpakke Office 2011 for Mac har stort sett fungert smertefritt med Apples nye OS X Lion med unntak av et par mindre feil som Microsoft har redegjort for.

Nå har Microsoft lovet ytterligere Lion-kompatabilitet i Office 2011 og en oppdatering som gir støtte for versjoner, autolagring og fullskjerm.

Lanseringen av Lion introduserte en rekke nye funskjoner i OS X, deriblant muligheten for å la alle programmer kjøre i fullskjermmodus, automatisk lagring og «versjonering» var dokumenter. For å kunne støtte disse funksjonene må programvarne oppdateres og mye programvare har allerede fått oppdateringer.

Microsofts populære Office 2011 til Mac har ikke fått slike oppdateringer, men i et innlegg i Office-bloggen lover selskapet nå at en oppdatering vil komme. Office 2011 skal støtte fullskjerm, versjoner og autolagring - funksjoner som definitivt kan være gull verdt i kontorapplikasjoner. Til sammenligning støtter Apples egen kontorpakke, iWork, allerede disse funksjonene, men det er jo ikke helt overraskende ettersom Apple har kontroll over utviklingen av både iWork og OS X.

Microsoft vil ikke gi noen tidsramme på når oppdateringene kommer, men sier at det er snakk om måneder og ikke dager. De sier også at det kun er Office 2011 som får oppdatering. Office 2004 er ikke kompatibelt med Lion i det hele tatt ettersom den er utviklet for PowerPC-arkitekturen og Rosetta (som gjør det mulig å kjøre PPC-applikasjoner på Intel-maskiner) er ikke en del av Lion.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai