Touchgrind skater på Mac

Touchgrind ute for MacSom Steve Jobs og Apple predikerte har flere og flere iOS-utviklere gradvis konvertert sine iOS-applikasjoner til Mac OS X og lagt dem ut i Mac App Store. Suksessen Touchgrind fra svenske llIusion Labs er en av disse applikasjonene som har funnet veien fra iPhone til iPad og videre til Macen.

Du kan nå «skate» på Macen din så lenge du har en nyere bærbar Mac som støtter multitouch bevegelser på trackpaden eller hvilken som helst Mac med Magic Trackpad.

Svenske Illusion Labs har blitt kjent for spill som Labyrinth, Touchgrind, Foosball, iPint og Touchgrind BMX til iOS, men nå har de lansert sitt første spill til Mac OS X. Spillet er en variant av Touchgrind til iOS, men Illusion Labs har benyttet Macens multitouch-trackpad til sitt fulle.

Har du en nyere Mac eller en ekstern Magic Trackpad så kan du spille dette spillet på din Mac. Du styrer nemlig skateboardet med to fingre på trackpaden og med forskjellige multitouch-bevegelser kan du gjennomføre de forskjellige triksene. Spillet krever litt tilvenning hvis du er vant med iOS-varianten, men dette fungerer godt og er absolutt veldig gøy. I tillegg er det helt gratis i Mac App Store.

Touchgrind

Touchgrind

Illusion Labs skal ha ros for å ha videreutviklet spillet til å ikke bare være Touchgrind på iOS med tastatur og mus. Mange iOS-spill som «portes» til Mac har en tendens til å bli en skygge av seg selv når touch-mulighetene forsvinner. Dette har Illusion Labs løst godt ved å bruke trackpaden på Macen. Det krever tilvenning, men veldig gøy!

Trailer

Touchgrind er tilgjengelig gratis i App Store.

tacomodo

Så ut som helt elendig framerate i den videoen...

nils.js bilde

nils.j

Et lite spørsmål fra en enkel sjel...
Det står i artikkelen "Som Steve Jobs og Apple predikerte..."
Er predikere et norsk ord?
;-)

HenrikWLs bilde

HenrikWL

predikere
predik|e're v2 (fra lat.) særl vitenskapelig: forutsi, utsi

;)

kenzo

http://www.nob-ordbok.uio.no/perl/ordbok.cgi?OPP=&bokmaal=+&ordbok=bokmaal

nils.js bilde

nils.j

Ja, ja, så er predikere et norsk ord. Jeg ser at det er i samme "familie" som predikant, og da var det vel riktig ordbruk i artikkelen, da. ;)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai