Mac OS X Lion UI Kit som PSD

Mac OS X Lion UI Kit

Om du jobber med grensesnittdesign for Mac kan du kanskje dra nytte av «Mac OS X Lion UI Kit» fullsatt med detaljene til knapper, scrollbar, vinduer og mer fra Mac OS X Lion. Filen er gratis og kan lastes ned fra Dribbble-profilen til Jonatan Castro.

Tags:

andreas 30gb

"Kvalitetskrav for artikler
Skrevet av admin, lør, 25/07/2009 - 15:29

2. Innhold: Artiklene må bestå av mer enn stikkord og de må være av en viss lengde. Det er for kort å bare skrive én eller to setninger."

Gå forran som et godt eksempel?

manwithnoname

Trenger han egentlig skrive noe mer om dette ?

kolbys bilde

kolby

@andreas 30gb

Jeg vet godt om våre egne regler ettersom det er vi som har skrevet dem. Men de er mer for hjelp til brukere enn oss selv. Som manwithnoname sier var det heller ingen grunn til å skrive noe mer enn dette.

Prøv heller ut PSD-filen hvis du har nytte av den :)

™s bilde

@kolby, den er for tynn. I praksis sier du at brukerne ikke kan skrive elendige artikler, men det kan alle som er admin.

Kan se for meg mange måter artikkelen kunne blitt bedre. Eksempelvis er det sikkert en del lesere som ikke aner hva PSD er for noe. Kunne hatt et par linjer ekstra på å legge til det. Jeg måtte tenke meg om noen ganger selv før jeg skjønte at det handlet om Photoshop.

Videre kunne man f.eks. skrevet noe rundt Jonathan Castro, fra midtone design, designet ikonet til eksempelvis CloudApp. Dette er en app mange bruker og kan relatere seg til. Eventuelt noe rundt Dribbble, der han har lagt PSDen ut. Et nettsted der folk kan dele idéer og ting de arbeider med.

Poenget mitt er kanskje at hvis det bare var to linjer og si om denne saken, burde den vært forbeholdt forumet. Med å legge slike saker ut på forsida drar man ned den opplevde kvaliteten av sida, og mange nok slike saker vil påvirke besøkstallene.

Håper du tar dette som konstruktiv kritikk, ikke bare kritikk.

tjodolv

Det går jo også an å skille mellom "artikler" og "notiser", slik som feks NRKBeta har gjort. Dette for at nettopp slike små notiser som dette ikke skal ta oppmerksomheten fra de større "artiklene" som ofte fenger en bredere del av de besøkende på siden.

Arild Holtet

Vel med Steve Job sin avgang fra Apple, så kanskje det kommer nye koster inn. Da kan kanskje iMac og Mac Cinama få nye matte skjermer igjen. Det er 40% av iMac sine brukere, som ønsker matt skjerm på iMac. Det er og mange som vil ha tilbake 30" skjerm som er matt. Disse blanke skinnede fjortisskjermene, er fine å bruke som speil for å gre seg å se bakover i rommet med. Men å arbeide med bilder, synes jeg det er pyton. Ikke en skjerm til fra Mac for meg, hvis det ikke kommer matt skjerm. At Seve Jobs har satset alt på glossy design og større fortjeneste og mange nye unge brukere. Er og lagt mye vekt på, at spill skal komme mer og mer. Før FNØS Macbrukere av spill, og sa det var fjortissaker og Microsoft sitt marked. En nytekning med nye "koster", og kanskje noen spennende nyheter på datasiden. Men Steve Jobs brøy seg svært lite, om hva andre mente om Apple sine produkter. En dyktig og karismatisk mann, men ikke lett å samarbeide med.

Nye "koster" gir nye produkter?

Anonymous

Hei

..."Cinama få nye matte skjermer igjen"....
Tror dette er en drøm om at noe kommer tilbake...
Det er nok heller andre veien....og at det er Cook som får skylda for det som du skriver og ikke Steve Jobs
Cook har vært den som har hevet fortjenesten...og strømlinjeformet selskapet som det skrives om og fjernet masse "unødvendig"
Dette da Steve Jobs har vært veldig fraværende de siste 2 åra og Cook har mere eller mindere styrt selskapet
Nå blir det da heller spekulert på om det er Cook som egentelig står bak alt som er fjernet fra portføljen til Apple og satset stort på forbruker elektronikk i høyere grad enn før for å heve fortjenesten..ikke satse på pro brukere... også bak fadesen av FCPX og Lion..fjernet visse skjermer..fjernet FinalCut Pro Server...fjernet Xserve..mobile me..etc...etc..

Tror nok vi heller får se mere som blir fjernet fra protføljen og heller et selskap som er mere rettet mot de stor massene enn til nisjeforbrukere på pro siden som musikk, video og grafisk hvor disse allerede er på vei over til Windows i full fart
Apple som det selskapet vi kjente fra "gamle dager" forsvant den gang da Apple fjernet computer fra navnet sitt

Macoldis

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai