Lion bidrar til en 26% økning av Mac-salget

Lion

Etter at Apple lanserte OS X Lion i juli skal Mac-salget ha økt med 26% prosent ifølge et analysebyrå.

Foreløpige tall fra analyseselskapet NPD Research viser at Mac-salget i USA fikk en betydelig økning etter at Mac OS X Lion ble sluppet forrige måned. Ifølge tallene deres så de en økning på hele 26% i det amerikanske markedet i juli.

Dersom disse tallene stemmer ser det ut til at Apple er på vei til å gjøre nok et rekordkvartal med rundt 4,5 millioner solgte Macer nå i det fjerde kvartalet av «fiscal year 2011».

Gene Munster hos analyseselskapet Piper Jaffray sier seg enig i et Apple har gjort det bra i juli, men advarer samtidig med at Apple kommer til å få det vanskelig med å opprettholde de gode salgstallene resten av kvartalet, skriver AppleInsider.

We believe Mac sales benefited from the 7/20 launch of OS X Lion along with refreshed MacBook Airs and Mac minis. But these tailwinds will fade throughout the September quarter and year-over-year compares get slightly tougher in the last two months of the quarter.

Tags:

MrCrox

Tror ny macbook air og andre hardwareoppgraderinger har mer å bety enn Lion..

ddybings bilde

ddybing

Enig med MrCrox. Tror det er mer sannsynlig på grunn av selve maskinene å gjøre enn Lion.

LINAY

jeg tror at det er på grunn av bode lon og mba jeg oppgraderte til lion og det ruller og men MacBook air er også awsome produkt det er på grunn av bege tingene de steg 26 prosent de som lurte om å kjøpe mba skjønte at det er vært å kjøpe det etter lion laseringen

goofygutt

Helsiken, var det Norsk?

kenzo

La nå være med å kritisere hvordan andre skriver innleggene sine, da. For alt du vet kan personen ha dysleksi.

Noe annet er det om han/hun hadde stillt et spørsmål på samme måten. Da hadde vedkommende vært nødt til å formulere seg tydeligere.
Ved f.eks. å bruke komma og punktum;D

Anonymous

Hei

Ja eller en av vår nye landsmenn
Mange grunner til å ikke kunne skrive norsk korrekt
Det der var da ikke så ille å forstå som masse annet innavlet her i Norge.... uten å dra inn masse dalfører eller noen bygder langt vest i landet som eksempel

Macoldis

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai