Fornøyd med Tiger?

Ja
61% (172 stemmer)
Nei
8% (23 stemmer)
Har ikke Tiger
31% (86 stemmer)
Stemmer totalt: 281

Profoss

Burde det ikke være et valg meg "har ikke oppgradert ennå" eller noe slik?

Moldarin

Det står "Har ikke Tiger" der da.

Profoss

Det gjorde det ikke i går.

Nils

Punktum.

Grip sofaen!
-www.carpelectus.com-

swape

Ja det er sant det. Det er ikke så mye endringer for at det skal ha eget kodenavn engang ;) .. holder meg til 10.3 til det kommer noe som er bedre

---------------------
http://swape.net

admins bilde

admin

Les denne arstechnica artikkelen om Tiger så ser dere nok at det er vesentlig mer til Tiger enn dere tror. Tiger er en veldig stor oppgradering fra Panther.

http://arstechnica.com/reviews/os/macosx-10.4.ars

macwerners bilde

macwerner

Å påstå at det ikke er særlig med endringer i Tiger kontra Panther er å lukke øyne og ører. Spotlight alene er jo grunn nok til å oppgradere. Det er blitt en helt ny måte å bruke maskina på for mitt vedkommende; søker bare i PAotlight og åpner den aktuelle fila derfra. Lynkjapt ! Dashboard er faktisk nyttig i tillegg til å være sexy og automator kan virkeligspare deg for arbeid i f.eks. programmer som PhotoShop ( batchiing av bilder , nedlastinger fra nettet etc. )
I tillegg kommer alle endringene i bunnen av systemet. De er riktignok ikke så synlige som f.eks Spotlight og Dashboard men gjør at Tiger er en STOR oppgradering !
I tillegg er det bare å henge seg på anbefalingen fra admin om å lese artikkelen på ArsTechnica !

macPanther

Er det noen som veit om min iMac 800 Mhz blir tregere med Tiger enn den er nå med Panther, har vurdert å oppgradere. Har 768 Ram.

TheX

Det kommer til å gå så det suser MacPanther! Jeg sitter på en Powermac G4 350 Mhz, og har merket en enorm ytelsesforbedring! Det siste som kommer til å skje, er at det går treigere!

NickFalks bilde

NickFalk

Som TheX skriver, no worries.

Har selv installert tiger'n på min aldrende G4 733Mhz Powermac (1,5GB RAM), samt min 600Mhz G3 iBook (384MB RAM). Selv om jeg ikke har gjort noen vitenskapelige tester er begge maskinene [i]merkbart[/i] raskere. Kanskje mest åpenbart på 'booken.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai