Fornøyd med nye iTunes 8?

Ja
73% (378 stemmer)
Nei
10% (50 stemmer)
Ikke testet
17% (90 stemmer)
Stemmer totalt: 518
MacMikkiss bilde

MacMikkis

Veldig greit med Genius, da den går inn og sjekker hvilken sanger og album du mangler på hver artist. Har ikke fått tid til å se igjennom alle andre ting på denne oppdateringen ennå, men så langt virker det bra!
Gleder meg til oppdatering på iPhone 3G også ;-)

janroses bilde

janrose

Mye av biblioteket mitt består av ting som ikke finnes på iTunes, så genius er dermed ikke tilgjengelig for store deler av det jeg hører på. Altså må jeg fortsatt satse på smarte spillelister som genereres utfra random valg.

iPhone 2.1 tiliPod touch kom allerede i går kveld :-D

JTE90

Æsj! Nå hadde jeg endelig fått et respektabelt system over iTunesen min, og alt så veldig ryddig ut, helt til jeg innstallerte 8 og alt fucka seg...

Liker ikke denne versjonen, syntes den er veldig rotete!

Alfred.Woodden

Ja, nå syns jeg iTunes Genius ser mer ut som en oppgradert Mini-Store.

Trodde det skulle være no ala Pandora/Last.fm - streaming og oppdaging av ny musikk, ikke oppfordring til kjøp, med titalls "buy"-knapper, som i mine øyne forsøpler biblioteket mitt.

aajon

Håpte på et litt renovert design på det. Likte visualizeren og gridview, men genious tror jeg ikke jeg kommer til å bruke.!

nytt design apple!?

audun1

Jeg fikk bedre lyd på musikken jeg brenner fra iTunes8.
Litt mer fyldig og virker som overalt bedre kvalitet.
Brent med samme instillinger så langt som jeg vet.

balErik

Går vel fortsatt ikke å sette Artistnavn til venstre regner jeg med, eller å brenne ut låtliste/cover så hele navnet passer inn på coveret.

shotgun_messiah

Total Rubbish

Det nye interfacet kan så vidt jeg ser ikke vise alle artistene (det er plass til) med små album cover til venstre?

Genius er totalt søppel, anbefalte Dimmu Borgir sammen med Tori Amos, Marion Raven og Muse? Kan like gjerne bruke shuffle.

Anbefalte også å kjøpe artist som ikke er i samme genre og til og med artister med NAVN som lignet.

Bedre lyd høres merkelig ut - er du sikker på at du ikke surrer nå? Det er jo seff mulig de har forandret på default innstillingene. Dette er i tilfelle også tullete, da iTunes åpenbart burde brenne "cleant".

nei nei nei

lazaruzs bilde

lazaruz

HELT uenig med posten over, her er et lite bilde av min genious .. på akkurat DImmu Borgir

252542

love genious

Trymmern

Blandede resultater med min musikk.
Diverse obskure black metal-band klarte ikke Geniet å finne maken til. Det ble bare vilkårlig. Med Elektronika ble det endel bedre.

Husk at Geniet fremdeles er under kontinuerlig opplæring, så om noen måneder tenker jeg det blir mye bedre.

Trymmern

Tror han mente anbefalinger på iTunesMS... Uansett funker det også her... :P
Anbefaler Devildriver, Nile, Carpathian Forest og Behemoth, samt At the Gates og Goatwhore.

ANdersBB

Likte Genious veldig godt... Sparer deg for MYE jobb, hvis du godtar til en viss del "feil" i listene. Sitter med følelsen at det fungerte greit egentlig...

Snires bilde

Snire

Genious synes jeg virker bra. Liker også det nye iPhoto liknende oppsettet. Ble veldig oversiktlig og ryddig. (Nå er musikken min taget nøye)

Invisigoth

Litt uvant, til å begyne med. Brukt den nye iTunes et par timer nå og må si meg fornøyd. Geniets spille lister funker bra på min musikk. Men, har tatt vekk den Genibaren til høyre. Det ble for rotete med alle Buy knappene.

robejohn

Nå også serier i HD. Namnam

EspenIrgens

En del av forslagene fra Genius bar var hinsides bisarre. Det later til at den søker omtrent utelukkende på artistnavn, og gjerne "noe som fonetisk kanskje er i nærheten". Det festligste forslaget var ut fra "Sa Trincha/Sergio/Es vive Ibiza", der forslaget ble"Caldara/La passione de Giesú Cristo Signor Nostro". Sagt på en annen måte - elektrolounge likner på klassisk…

Jeg hadde håpet at søket var basert på genre, bpm eller andre attributter. Foreløpig er ikke helt det samme som å gå inn i en fysisk platesjapp der folka bak disken kjenner deg, og umiddelbart kan komme med anbefalinger som faktisk funker. Når det er sagt ser det ut som om Genuis er lærevillig, og med tid blir den forhåpentligvis bedre. Inntil videre har jeg skrudd den av.

Derimot liker jeg svært godt den nye Visualisereren. Var det mulig å få den i Front Row ville det nesten vært utslagsgivende for kjøp av Apple TV ;)

sidenone

tv serier og filmer fungerer vel fortsatt kun for hovedsakelig amerikanske brukere?

pibecker

Etter at jeg lastet ned Itunes 8. Forsvant lyden på Macen min! Også lydtegnet i menylinjen. Hva kan være grunnen til det?

Amishen

Last ned ny driver for lyd......hender at slikt skjer. Opplevde linkande med Airport ei gong.

T.B.Hansens bilde

T.B.Hansen

«Det festligste forslaget var ut fra "Sa Trincha/Sergio/Es vive Ibiza", der forslaget ble"Caldara/La passione de Giesú Cristo Signor Nostro".»
Åpenbart at geniet synes du trenger å forbedre musikksmaken din...

Uansett: Genius er ikke noe for meg. «Kunstig intelligens» kommer alltid latterlig til kort i forhold til menneskelig assosiasjonsevne og fantasi.

widarts bilde

widart

etter oppdatering til Itunes 8 har jeg mistet muligheten til å kjøre musikken til airport (eksterne høytalere) får feilmelding -3256. noen som har peiling?

Herman1

Det eneste som virker litt underlig, er at nivåene inn på iPoden synes som om de skulle være justert på nytt. Har de kanskje tatt bort den EU-bestemte volumdempningen som det sto om i avisen?

På meg virker det som om jeg må justere nivåene på nytt for å få relativt jevnt volum fra alle plater uten å bruke den automatiske funksjonen. For den er jeg ikke fornøyd med.

Hilsen

fredarn

Jeg må si jeg liker iTunes 8 veldig godt, en enorm forbedring fra 7.

Er veldig fornøyd med Genius og det oppgraderte utseende (rutenett osv..)...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai