Kjøper du ny bærbar den 14. oktober?

Ja, uansett hva som lanseres skal jeg ha ny
17% (84 stemmer)
Ja, hvis ryktene stemmer
6% (30 stemmer)
Alt etter hva som lanseres
30% (146 stemmer)
Nei, ingen ny bærbar på meg
47% (232 stemmer)
Stemmer totalt: 492
Dorkfishs bilde

Dorkfish

Kunne godt tenkt meg en ny liten billig sak, men jeg holder ikke pusten akkurat.....

termservs bilde

termserv

Jeg har planer om å bytte ut MBP jeg har i dag, som er kjøpt august 2006. Tror kanskje jeg skal vente til over nyåret og se om det kommer en oppdatering da.

http://www.ronny-andre.no
MacBook Pro 15.4" + iPod Photo 20gb + Canon EOS 400D + Apple iPhone 8GB

ch_knapp

Jeg har en splitter ny MacBook Pro på vei i posten. Shippet samme dag som eventen ble annonsert... Typisk. Ikke sikker på om jeg skal bytte den inn i ny, liker ikke tanken på 1. gen maskiner. Brant meg med MacBooken.

-Christian

admins bilde

admin

1. gen hos Apple har jo ikke alltid vært like heldig nei.. Er på jakt etter en netbook/oppdatering av MacBook Airl, så kommer dette til en relativt fornuftig pris på tirsdag er jeg solgt.

minkulfs bilde

minkulf

Min 1.gen MacBook har fungert relativt problemfritt, derfor har jeg ingen problemer med å hoppe på en "1.gen" maskin nå. Føler at MB'en har gjort nytten sin og at det er på tide å kjøpe en ny maskin som er bedre egnet til å dra Sketchup.

Vurderte innkjøp i februar da Penryn MBP ble lansert, men pengene strakk ikke til. Nå har jeg vært klar i et halvt år, så nå SKAL det bli en MBP på meg ;)

matsjs bilde

matsj

Solgte MacBooken min for litt siden, så det er på tide med en ny MacBook Pro :D

ReEIsSs bilde

ReEIsS

Joda! Her skal det bli MBP på meg ja! Har ventet nå i..... altfor lenge!

wilhel1812

Ja... Det er vel påide å bytte ut min macbook...

NuSkool

Jeg skal ha ny, men jeg kommer nok til å vente en uke eller tre for å se hvordan de blir tatt i mot.

ANTI-FANBOY

Ja, jeg skal ha en ny en. Gidder ikke å ha ett år gammel mbp.

Henry9s bilde

Henry9

Hvis ryktene om en mac til 800 dollar stemmer. Blir det en ny på meg. Trenger den til skolen

TopDog

Sitter her med en ganske ny topp spec'et MacBook og en Asus Eee 901, så jeg må nok holde meg rolig ihvertfall frem til sommeren...

Bringsverd

Føler et sterkt behov for å bytte ut MacBooken min, denne gangen går jeg for Pro.

Kashmars bilde

Kashmar

I følge det som skrives på MacRumors atm så blir det Alu MacBook og MacBook Pro (bekreftet) med nVidia-chipset og GPU ("bekreftet").
Jeg SKAL ha meg en MacBook (Pro) med nVidia GPU!

kajac2

Hadde jeg hatt pengene og behovet, så hadde jeg kjøpt. Men jeg har ingen av delene :)

MacBooken min får leve i noen år til

Chropss bilde

Chrops

Tror det blir til at jeg bytter ut min 1.gen MacBook med en Alu-Macbook. Altså, vil har Pro, men pengene strekker ikke til (er russ til våren og russetiden spiser av lommeboka + at jeg holder på å ta lappen).

Jeg hadde aldri noe problemer med min MacBook selv om det var en 1.gen, har dog hatt litt problemer med sprekker i plasten etter ett års tid.

Men jeg venter nok en uke eller 2 etter at den er i butikken for å høre om tilbakemeldingene!

ccjensen

Hvis det er noe helt nytt, venter jeg helst et par måneder for å se an hvor stabilt det er :)

arveT

Hvis det kommer en mini-laptop (ala Eee og One eller hva de nå heter) til under 4000 (noe jeg tviler veldig serkt på at kommer) skal jeg vurdere å kjøpe... Men igjen som de andre her sier, hvis det er noe helt nytt, venter jeg på ettpar reviewer for å sjekke at den er stabil.

- arve

bohtho

Ja, uansett faktisk. Har venta på 14. oktober siden i sommer, og solgte macbook air-en pga oppdateringen som kommer. Begynner å bli lei av å enten måtte surfe på 24" imac på kontoret eller kun 3" iphone i sofaen nå.

eflaten

Min gamle, slitne powerbook 1.67 skal byttes uansett, så blir det ny maskin i neste uke.

( Utenom tråden )
Er det mulig å få igjen noe for en:

- 1.67 powerPC, 1440px skjerm, 2 gig ram
- 250gig disk(ny),
- slasket ladekontakt som funker, men krever forsiktighet
- nytt batteri
- litt bulker ett trippin i ladekabel
- maskina er helt klart sliten, men funker feilfritt.

Kanskje kan jeg bruken til server på hjemmekontor eller no slikt? Jeg gidder hvertfall ikke selgen til noen som ikke hvet hva de kjøper og klager etterpå.

pilotens bilde

piloten

Tenker å svi av noen grunker på en Pro-maskin på tirsdag.
Hva er tidligere erfaringer mtp. oppdateringer av produkter og ADC?

Per dags dato får man jo 20% studentrabatt om man kjøper ADC. Vil det være lurt å kjøpe dette nå i forkant (jeg er nok lovlig sent ute for å få dette godkjent før tirsdag), eller kan jeg risikere at hele 20%-rabattordningen ikke videreføres med de nye produktene, og dermed kaste 600 kr. ut vinduet?

Ahandreas

"jeg gidder ikke å ha en ett år gammel macbook pro" - wtf?

Skjønner ikke at folk gidder å punge ut med tusenvis av kroner når man egentlig ikke har behov for ny maskin. Bruk-og-kast-samfunn. Gåkke ann.

casablanca

Helt enig med deg Ahandreas. Det virker som folk her har uendelig mye med penger og skal ha nytt hver gang det kommer en nylansering.

Jeg kjøpte meg en 15" Powerbook G4 i 2005 som jeg planla å bruke helt til den ikke lenger ville fungere, men det er mulig jeg er tvunget til å kjøpe meg en Intel maskin pga. jobb om ikke så veldig lenge, ettersom programvare krever dette.

Men jeg skal vente til det kommer en skikkelig oppgradering i det minste (bla. med Blu-ray brenner). Powerbook'n holder litt til, og forhåpentligvis kan jeg få noen få tusenlapper igjen for den. Det er tydeligvis ikke så lurt å tenke på datautstyr som investeringer, Mac eller ei.

evergreens bilde

evergreen

Hadde vært fantastisk med ny maskin, men har strengt tatt ikke behov for det. Er student så da er økonomien også litt slunken, satser på en liten midtlivsopgradering på min MacBook til sommeren. Da er maskinen to år og har behov for litt mer ram og en større harddisk.

Synes personlig at det er en tendens til at folk kjøper seg mye kraftigere maskiner enn det de egentlig trenger. Ser at folk som driver med mange tunge programmer i jobb-sammenheng trenger det, men tror at flertallet av alle som kjøper ny maskin strengt tatt ikke har behov for f.eks 4gb ram...

Pio

Hadde vært fin bursdagsgave til meg selv, men har ikke penger til det! Er vel uansett ikke alltid den beste idéen å kjøpe 1. gen-maskinene til Apple...

buitre

Kjøpte meg en 2,2 Ghz MBP i fjor, og har ingen planer om å oppgradere. Bruker den til bilderediering( DxO v.5, PS CS3 og LR2), litt kontorarbeid(iWork) og surfing på nettet. Har aldri hatt noe som helst problemer med den. Det skal mye til for at jeg skal gidde å punge ut 14-15000 kroner når jeg har en så god maskin( da snakker vi 8Gb RAM, SSD, 1Gb grafikk, DisplayPort og skjerm i stand til å vise 72% av aRGB fargerom). Kommer apple ut med en maskin med minst 4 av disse 5 forbedringene, tar jeg frem kortet.

batten

ååå jeg har så lyst på en liten kjekk sak å gå med i sekken. Som eeepc men fra Apple fortrinnsvis ikke så fryktelig dyr slik at jeg kan forsvaret kjøpet overfor min samboer selv om jeg kjøpte ny macbook til skolen i fjor. Det er min drøm. elsker macen min men den er så tung, og air blir for dyr.

iBoy

14. oktober er julaften for meg! Kommer det noe spennende, så har jeg pengene klare! Har gått fra bærbar til stasjonær Mac, men nå savner jeg å kunne sitte med den i sofaen igjen :-)

PinkoPallino

Grunnen til at jeg hoppet av Linux bølgen og satset på Mac var at jeg ikke behøvde å installere den nyeste distribusjonen hver 3dje måned. Fra tid til annen tar Apple seg av å oppgrader sikkerhetshull og fjerne lus.

Nå lever jeg med et system som har litt ubehaglig (i forhold til Linux) plassering av enkelte filer - men det meste har latt seg konfigurere på en grei måte. Samt at markedet for OSX er langt større (ca.3-4 ganger?) enn Linux - så det er et godt utvalg programmer på markedet. Det å bytte maskin bare for 15-20% mer ytelse er uaktuelt da det uansett tar tid å konfigurere alt slik jeg vil ha det.

Jeg forstår at Mac1ere er spent på de nye produktene, og jeg ser ikke bortifra at det kan blie en oppgradering i løpet av det neste året - men det koster svette hver gang. Casablanka nevner BluRay - og det vil nok gi meg også sterke argumenter.

PP - 1 år gammel MacBook

9E2

Nå må det nesten bli noe på meg snart, jeg har ventet flere måneder på «den perfekte maskinen». På tide å bli kvitt Windows, endelig!

supermax

hvor lenge bruker en sånn presentasjon å vare?

supermax

samme her! har ventet og ventet og ventet i ca et halvt år nå på "revolusjonen". =) Får håpe bildene er fake, spør du meg. Ble for ordinært og som sagt ligner HP og gamle acer aspire.... =(

T0MMYs bilde

T0MMY

Jeg har hatt ganske mange laptoper opp gjennom årene, og siste utgave av Powerbook G4 var maskinen jeg har vært mest fornøyd med... MacBook Pro 2.33 har uten sidestykke vært den jeg har vært minst fornøyd med... Håper virkelig det kommer noe fint i dag... da blir det ny på dagen... blir det kun glossy skjerm på pro maskinene nå går jeg rett og slett tilbake til pc...

Lyot

«Ja, uansett hva som lanseres skal jeg ha ny»

Minner meg om:
http://www.collegehumor.com/video:1811646

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai