Bruker du Steam på Mac?

Ja.
44% (219 stemmer)
Nei, alt for få spill for øyeblikket.
16% (81 stemmer)
Nei, er ikke noen gamer.
40% (198 stemmer)
Stemmer totalt: 498

Onizuka89

Trodde egentlig ikke at jeg skulle ende opp med å bruke steam, men ble frista til å prøve det, og når jeg fant ut at Portal var gratis fram til 24... vel... her sitter jeg steam og synes det er genialt :P

ggt667s bilde

ggt667

Noen i nærheten av Porsgrunn eller Larvik som har det installert? Jeg vil gjerne komme og teste det et sted.

Ovit82

Nei, har veldig lyst, men desverre funker det ikke på case-sensitive operativssystemer :@

amiram

har noen testet ut om CS funker i den? hvis evt d gjør d, så er d ikke vits å ha win XP på maskinen lenger :P

mrPicattas bilde

mrPicatta

CS funker vel ikke for øyeblikket, men var det ikke slik at det skulle portes over i nær framtid? Altså de spill som bruker HL-motoren?

Giltvedt

Synes disse avstemmingene er så lite gjennomtenkt både spørsmål og svaralternativene. Dette tilfelle svarer jeg på kommentarfeltet:

Jeg har hatt Steam installert på min Mac siden 2008 med CrossOver Games som har fungert svært bra. Spiller i maks oppløsning og det går smooth med MBP fra mars 2008. Har spilt gjennom Portal og har spilt endel timer med Half-Life.

Når Steam kom til Mac ble det naturligvis også installert og jeg har egentlig The Orange Box, men det er bare Portal (av The Orange Box) som fungerer på Mac plattformen, for øyeblikkelig.

Ja, jeg bruker Steam, men ikke så mye på Mac plattformen grunnen begrenset utvalg og tid. Det samme med Steam for Windows når man ser bort fra utvalget, men det starter så tregt.

Steam er fersk på Mac og det er alt for tidlig med avstemmingen. Valve skriver selv at de utvider utvalget for Mac brukere for hver uke.

runens bilde

runen

Trenger Call of Duty Modern Warfare 2! : D : D noen som vet om det kommer???

machristian

Vil en som gamer f.eks. CS på OS X kunne spille mot en som spiller CS på Windows?

Logicman

Ja: "Mac and PC users will all play together, on the same servers. We're not creating two separate universes. We're all going to be one big, happy family with guns locked in a bloody, never-ending struggle for cap points."

De har for øvrig bare sagt at de skal gi ut de Source-baserte spillene til Mac. Altså ville du kunne spille CS Source, men mest sannsynlig ikke 1.6, ikke før om en stund iallfall.

christerguttens bilde

christergutten

Jeg vil si "ja, men"..
Av flere grunner, UTROLIG teit, rotete og dårlig grensesnitt.. Ikke slik vi er vant til på Mac plattformen med andre ord...

Fantastisk få bra spill spill (småspill er ikke min greie)...
Tenkte liksom Half Life 2 og Left 4 Dead med deilig grafikk, men der ble jeg total skuffet gitt.. Håper de tar det på alvor og lager en helt ny klient, og at man kan legge inn sine Mac spill som Spore osv, og den vil automatisk hente cover og info..
Så ville det bli litt mer fristende å bruke... Den ble zapp'et for nå i alle fall...

Er det noen som vet om disse spillene er total kodet om og kjører "native" eller er det bare et kompatibilitets-mellomlegg slik EA har brukt et par ganger i sine Mac spill?
Jeg er positiv til "Achievements" da.. Det synes jeg er kult..

Brutals bilde

Brutal

Vil en som gamer f.eks. CS på OS X kunne spille mot en som spiller CS på Windows?

Ja, når CS kommer til Mac. Foreløpig er det bare Portal som er kommet av Valve-titlene.

djhalleus bilde

djhalleu

Portal til Late 2007 Macbook.
Eg har en oppgradert Macbook 3,1, 2,2 Ghtz Core 2 Duo

Oppgradert disk fra 5400 til 7200 rpm.
Oppgradert minne fra 1gb til 4 gb.

Portal virker greit så langt. Det er ingen lagging. Men så har eg ikkje beste gaming-musa. Eg har gjort så her:

"Portal works on my early 2008 MacBook with GM950 X3100. Steam says it isn't supported, but I can launch it anyway. All graphics on lowest (had to restart the game after applying settings because screen was messed up). Only encountered some lag when opening a portal.
So far."

http://www.boingboing.net/2010/05/12/valve-releases-steam.html

Altså, dersom skjermen blir rar, så avslutt programmet og start på nytt. Altså avslutt spelet hver gang du endrer video-innstillingene i begynnelse.
Etterpå kan du starte spillet som normalt hver gang.

Ronzs bilde

Ronz

Venter selv på CSS eller noen annen form for CS for mac. Er nok det eneste jeg spiller i ny og ne over Steam. Noen som vet noe om CS for mac? Og isåfall, det skal vel ikke koste noe ekstra siden jeg allerede har accounten og spille fra før av.

tori0067

Noen som vet når Counter Strike Source blir tilgjengelig?

WolfHearts bilde

WolfHeart

Tror de har de fleste spillene klar, de bare drar det ut med å lansere en stor tittel hver onsdagskveld.

Killing floor er absolutt å anbefale, jeg drar det relativt greit på min macbook med X3100 intel skjermkort :) og spillene er både mer stabile og bedre ytelse på enn de EA prosjektene jeg har prøvd (spesifikt dragon age origins og The Sims 3).

Killing floor kjører native i os x, mest sannsynlig gjør Half Life 2 det også. spillene er programmert cross plattform i utgangspunktet, det er bare å aktivere openGL og fjerne bugs som gjenstår. Tripwire som står bak killing floor og Red Orchestra spillene har alltid lagd sine spill til linux også, men de fjernet det i Red Orchestra Ostfront. nå sier de at de aktiverer det igjen slik at det fungerer på os x. rett og slett bare aktiverer OpenGL rendering i motoren, som har vært der hele tiden.

Synes ihvertfall det er flott at steam har kommet til mac, med tiden så trenger jeg forhåpentligvis ikke å dual boote med windows bare pga 1 spill :)

hipshoot

Prøvde dette ei stund men det fungerte OVERHODET ikkje, så e heiv det i "søpla"

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai