Bloggen til Profoss

Ny versjon av Growl

Growl (http://growl.info/) et program for visuell varsling til mac. Det inkluderer blant annet moduler til endel msnklienter, ircklienter, mail og iTunes.

Sletting av /cores

I dag fikk jeg feilmelding på ibooken min, jeg hadde tydeligvis fylt harddisken opp til randen og det var ikke mer plass igjen. En kort etterforskning viste at (ved siden av bilder og musikkmappene) var en av de store synderene /cores, som var på hele 8 Gb. Dette er tydeligvis en mappe som lagrer «systemdump» fra programer som krasjer. Jeg mistenker sterkt at det er spillet Europa Universialis II som er den store synderen her.

8 gb ekstra gjør ganske mye for en 30 gb stor ibook disk.

Når kommer itunes for film

Er lanseringen av musikkvideoer i itunes forløperen til en slags itunes for film (iMovie? :) ). Hvordan vil et slik system fungere? Utlånssystem der filene slutter å fungere etter en viss tidsperiode (foreksempel 1 uke). For å få til dette bør definitivt Apple inkludere fullskjerm og en mulighet til å organisere egene videoer (kanskje ripping av dvder over til qt7 formatet?) Med nok harddiskplass har jeg på følesen at dette kanskje kunne fungert.

Noen som har noen synspunkter/idéer angående dette?

Både i pose og sekk

Ganske utrolig egentlig, idag fikk vi i både pose og sekk, ny mac1.no og itms (som jeg allerede har vært inne og svidd av 88 kr på, for å teste).

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai