Regler på Mac1

Kom med ris, ros og forslag til våre nettsider

Regler på Mac1

Innleggav admin » lør 20.11.2004 3:50

Mac1 forumet vokser og vokser og i den anledning synes jeg det er på tiden med en liten oppfriskning på hvilke regler vi har her på forumet.

Våre enkle regler:

1. Ingen reklame/spam for andre nettsider, Multilevel marketing etc. Ikke noe i veien for å anbefale sider til folk, men de fleste skjønner vel hvor grensen mellom reklame og anbefalinger ligger.

2. Ingen krangling, drittslenging etc. Vi skal være et hyggelig forum og vi ønsker ikke en slik kjip tone som er på mange andre forum. Så langt har dette gått veldig bra, tonen på forumet er vi meget fornøyd med og vi er jo omtrent som en stor familie.

3. Ingen utveksling eller forespørsler om piratkopiert programvare, registreringsnummere, cracks eller annet som går under dette temaet. Vi prøver å være et seriøst nettsted og forum, og av den grunn kan vi selvfølgelig ikke ha slike tråder i vårt forum. Vi vil heller ikke ha noen form for linking til steder hvor piratmateriale kan lastes ned.

Det skjønner de fleste. Hva dere gjør på PM har vi ingen kontroll over.

I den senere tid har det kommet en del forespørsler om utveksling piratkopiert programvare. Frem til i dag har vi oppfordret folk om å ikke diskutere slikt her, hvis det fortsetter må vi dessverre se oss nødt til å slette tråder og evt. utestenge brukere som ikke kan overholde dette.

Vi ønsker IKKE å være et nazi-regime og vi vil være et fritt og åpent forum, vi ønsker kun normal folkeskikk i forumet og håper at alle våre brukere forstår at dette er til vårt felles beste.

Administrator
Brukerens avatar
medlem i 175 måneder
 

Returner til Mac1Hvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]cron