Sikkerhetskopi

Diskusjon rundt Mac OS

Sikkerhetskopi

Innleggav accord » lør 19.11.2016 12:15

Noen som vet om man kan ta sikkerhetskopi for flere brukere på samme mac til samme usb-disk. Og i tilfelle ja, må man da logge seg på hver enkelt bruker å ta sikkerhetskopi eller vil man ta backup av hele disken når man tar backup fra en bruker ?
medlem i 183 måneder
 

Re: Sikkerhetskopi

Innleggav Valotunk » søn 20.11.2016 0:04

Fra Apple sitt diskusjonsforum:

"Time Machine does not make separate backups for individual users. Instead, it preserves the permissions for backed up files, so while every user can access the backups, they cant just browse other users' files on the backup. The same restrictions on the main drive are carried over to the backup. Still, a standard user who's lost a file will be able to go into Time Machine, access a backed up version of the file, and restore it. Unlike standard users who are restricted from seeing other users' files in the backups, Admins are also restricted but they can be authenticated to view other users' files if they want to."
medlem i 145 måneder
 


Returner til Mac OS



Hvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]