Batman Arkham Asylum og Deus Ex: Human Revolution på Mac!

Diskuter de nyeste spillene

Batman Arkham Asylum og Deus Ex: Human Revolution på Mac!

Innleggav Strider Hiryu » tor 15.09.2011 21:48

Et par nye spill titler er på vei til Mac før julen ringer inn. Den første tittelen er Batman Arkham Asylum som blir lansert den 13.10.11, kan nevne att spillet er knall bra. Hvorfor de velger å utgi spillet 2 år etter alle andre platformer er jo et mysterium! Men noe av svaret kan være at det er Feral som porter spillet til Mac. Oppfølgeren Arkham City kommer jo også i oktober til alle platformer med et selvfølgelig unntak av Mac på releasen....

Spillet Deus Ex: Human Revolution er jo en god nyhet, spillet er nylig lansert til diverse konsoller og pc. spillet er bekreftet en lansering før jul til Mac. Tittelen har fått greie tilbake meldinger fra spill journalister, bør sjekkes!

Mer info:

http://insidemacgames.com/news/story.php?ID=20160

http://insidemacgames.com/news/story.ph ... leID=20149
medlem i 136 måneder
 

Re: Batman Arkham Asylum og Deus Ex: Human Revolution på Mac!

Innleggav gurwen » lør 22.12.2012 18:14

Jeg har Deus ex og macbook air sommer 2012. Jeg får en popup når jeg starter spillet som sier at det er noen kjente problemer med Deus ex og min maskin. Jeg vet ikke hva disse problemene går ut på, men jeg får ikke brukt "information" eller "map" ("I" og "M") eller noen andre av disse menyene. Jeg kan bruke "C", og "E" for å "krype" og "bruke", men ikke noe annet. Er det dette som er de kjente problemene? Eller gjør jeg bare noe feil?

Brukerens avatar
medlem i 168 måneder
 


Returner til SpillHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]cron