Laste ned Metal?

Diverse programvare

Laste ned Metal?

Innleggav rolf_odd » tir 25.08.2020 19:29

Fikk akkurat spørsmål om å oppdatere. Forstår ikke helt hva det dreier seg om? Lurer også på om det er flere som har fått denne henvendelsen?
Hilsen Rolf, Catalina 10.15.6
专业视频格式 2.1.2
• Apple ProRes RAW 和 ProRes RAW HQ*
• Apple Intermediate Codec
• AVC-Intra 50 / 100 / 200 / 4:4:4 / LT
• AVC-LongG
osv.
* 需要支持 Metal 的 Mac 电脑:https://support.apple.com/HT205073

Veldig rart! Fikk også i dag spørsmål om å oppdatere.
Ingen oppdatering med versjonnr. 2.1.2 er imidlertid nevnt for Mac på https://support.apple.com/no-no/HT201222 (bortsett fra to for iOS)
medlem i 147 måneder
 


Re: Laste ned Metal?

Innleggav rolf_odd » tor 27.08.2020 12:15

Kjempemessig! Takk skal du ha! Men trenger jeg denne? Og hvorfor har nedlastinga seks kinesiske tegn? Har andre lastet den ned? :-)
medlem i 147 måneder
 

Re: Laste ned Metal?

Innleggav Morse » fre 28.08.2020 12:46

Jeg trenger den selv til Final Cut Pro og en del andre programmer av den typen. Og en Mac kan jo "snakke" en haug med forskjellige spåk, blant annet kinesisk og japansk, derfor de rare skriftegnene. Se etter i fontmappa di i biblioteket, så ser du mye rart av denslags. Men ikke bry deg så mye, de ekstra språkene tar slett ikke mye plass, bare la de bo der inne i fred. En kompis skulle gjøre en annen kompis en tjeneste og "rydde" på maskinen hans, og brukte ett av disse utallige "ryddeprogrammene" som skryter av at de kan frigjøre så mye plass. Da ble det bråk, gitt, for dama hans er pakistansk, og var vant til å starte Mac´en på urdu – men dét hadde dette såkalte ryddeprogrammet tatt kverken på! Og et spesialprogram de hadde, som var på tysk, ville heller ikke funke! Skal det rydddes så det monner noe, kons heller på bilder/musikk/film – TRENGER man f.eks. drasse rundt på ti tusen sanger og femti spillefilmer og en zilliard bilder? ;) ;) ;)

Brukerens avatar
medlem i 163 måneder
 


Returner til Diverse programvareHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]