Lydkort i Power Mac G5

Diskusjon rundt Apples iMac

Lydkort i Power Mac G5

Innleggav supah » man 08.03.2004 1:44

Hvilket lydkort følger med i Power Mac G5? Er det et standard lydkort eller er det mulighet for å velge hvilket du vil ha? Om det er kun standard lydkort som er mulig - er dette et godt lydkort eller? :)
medlem i 198 måneder
 

Innleggav gola » man 08.03.2004 9:54

Mac har generelt ikke noe valg av lydkort, slik som på pc. Men man kan selvsagt kjøpe et som er bedre enn det som er innebygd fra Apple. Det blir da snakk om et eksternt koplet til f.eks. usb eller firewire utgangen. G5 skal visstnok ha digital/optisk utgang i tillegg til den vanlige minijack utgangen, så i prinsippet skulle det også gå an å ha en digital til analog boks av et eller annet slag i stedet for et eksternt lydkort (men det blir vel noe i samme gate). Noen som har testet ut noe slikt?

Brukerens avatar
medlem i 195 måneder
 

Innleggav magnus » tir 09.03.2004 0:56

G5 har et tilsynelatende godt lydkort, dette kan man se av at den blant annet har optiske in og utganger for lyd, i tilegg til de analoge. Det er riktig som nevnt over at man kan få kjøpt eksterne lydkort, men disse lydkortene på usb, kan i visse tilfefeller være for trege ++. Men da Power Mac G5 har PCI plasser kan man jo få satt inn en hilsen der. Men om dette lydkortet er bedre, det er en annen historie. Hvis du tenkte på slike kort som audigy ol. så finnes det vel ingen mac.versjon, med mindre noen har flashet det.
medlem i 198 måneder
 


Returner til iMacHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]cron