Gamingheadset i bootcamp

Diskuter andre operativsystemer på Mac. BootCamp og andre virtualiseringsløsninger.

Gamingheadset i bootcamp

Innleggav aboutthebird » fre 26.09.2014 14:14

Hei!

Har en MBP 2012 som jeg kjører bootcamp i når jeg skal spille litt. I den forbindelse bruker jeg gjerne teamspeak/mumble/skype osv for å kommunisere med venner og på hodet har jeg da et headset med 2x3,5 minijack som skal kobles til. Har gått til innkjøp av en slik adapter: http://www.speedlink.com/?p=2&cat=285&pid=25591, som jeg trodde skulle fungere bra da den i utgangspunktet støtter MBP.

Problemet er at jeg stadig ikke får opp annet enn den innebygde mikrofonen når jeg skal velge. Har prøvd å innstallere Realtek HD audio manager, som feiler under innstallering. Per nå så har jeg noe som ser ut som det heter Cirrus Logic.

Noen som har peiling på hvordan jeg får dette til å fungere - om det vil la seg løse i det hele tatt? Evt. hvilke andre alternativer man har.
medlem i 135 måneder
 

Re: Gamingheadset i bootcamp

Innleggav kimern68 » søn 28.09.2014 2:55

Kjøp heller et USB lydkort som har disse tilkoblingene, jeg tror det vil gjøre din gaming hverdag en del lettere enn å kun bruke den ene ut/inngangen som er på macbooken. Jeg bruker selv et eksternt lydkort til min mac til alt av lyd egentlig, men det er et lydkort som er mer designet for å kunne drive med lydproduksjon. Focusrite Saffire Pro 40 heter kortet mitt og koster nytt ca.4600 kr og bruker forsåvidt firewire tilkobling.

Men jeg antar at det er ikke noe sånt du har behov for, og til det behovet du nevner så trenger du nok ikke noe mer enn dette: https://www.komplett.no/sdm-usb-sound-adapter/587214, det er et lite USB lydkort med volumkontroll, tilkobling til 3,5 mm mikrofon og headset til 140 kr hos komplett.
medlem i 102 måneder
 


Returner til Windows på MacHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]