Datatreff i Sandnes, besøk av Electrocompaniet?

Her oppfordres det til å legge ut informasjon om Linux brukergrupper, og om evt. nye brukergrupper som søker nye medlemmer.

Datatreff i Sandnes, besøk av Electrocompaniet?

Innleggav nc » tor 25.11.2010 11:32

Jeg har fått melding om at Electrocompaniet kanskje kommer innom Nerdix (http://www.nerdix.no) i kveld hvor de er "på utkikk etter "nerder" som ville være med å teste linux software på hardwaren sin".

Plassen er L54 (Langgaten 54) i Sandnes, 2. etasje (over kafèen). Folk kommer i 17-tiden og vi holder som oftest på til 21-tiden.

Vell møtt. :-)

Erfaren
Brukerens avatar
medlem i 231 måneder
 

Re: Datatreff i Sandnes, besøk av Electrocompaniet?

Innleggav nc » tor 02.12.2010 21:39

Som nevnt så fikk vi på Nerdix på torsdag for 1 uke siden besøk av eieren av Electrocompaniet (se http://www.electrocompaniet.no).

Det de er på jakt etter er noen som kan bistå de i utvikling/tilpassing av et mediasenter til HiFi-utstyret de lager. De har selv sett litt på MythTV (http://www.mythtv.org) siden det fra før har en server -> mange frontends funksjonalitet, men andre prosjekter som XBMC (http://xbmc.org) kan også være aktuelle.

Planen er selvsagt at alt som utvikles gis tilbake til communitiene.

Det er i utgangspunktet delt inn i fire hovedgrupper:
- Application programming (GUI) med Python, C/C++, Java, etc.
- Low Lever programming med Drivers/modules og Libraries
- Design / themes / oversetting, etc.
- Distribution, software package, Configuration, Setup, Scripting, etc.

Alle områdene er like viktige, og du må ikke være beskjeden og tro at du ikke kan hjelpe til - for det kan du helt sikkert! :-)

Ikke nøl med å si ifra hvis du (eller noen du kjenner) er interessert i et av disse områdene, så skal jeg legge det på en liste som jeg oversender til Electrocompaniet.

Electrocompanitet holder til på Tau ved Stavanger, så er en fordel om du ikke bor så langt herfra slik at folk kan møtes utenfor internett. :-)

Erfaren
Brukerens avatar
medlem i 231 måneder
 


Returner til Norske Linux BrukergrupperHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]