Hjelp til feil på ssd mbp! skjønner ingenting?

Hjelp til feil på ssd mbp! skjønner ingenting?

Innleggav Amistad » fre 10.04.2015 17:45

Hei.

Jeg satt å ryddet på ssd til min 2012 mbp. Via finder fant jeg en mappe som het world of warcraft. Denne ville jeg ikke ha lenger, siden jeg ikke har spilt spillet på en stund. Jeg slettet denne, og skulle få over 30 GB mer ledig plass. Det skjedde ikke.

Nå viser ssd at den framdeles har brukt 104 GB av 120 GB selv om jeg har slettet denne mappen. Det jeg skjønner nå, er at jeg skulle nok ikke bare slettet den, men sikkert avinstallert noe. Men nå er det for sent. Hva gjør jeg?

Jeg har prøvd diverse programmer for scan av ssd, men den finner ikke ut annet enn at 104 gb er brukt. Men den finner ikke mer enn ca 70 gb i diverse filer. Hvor forsvant disse 30 gb?

Jeg har hatt omstart på maskin og scan. Jeg har slettet alt i papirkurv. Jeg har brukt Daisydisk og Disk app for å scanne maskin.

Jeg har også feilsøkt disken hvorpå den fant noe feil jeg rettet ved å kjøre diskverktøy etter å ha startet maskinen med cmd r ved oppstart.

jeg fant ut av det. velger å poste løsningen her og ikke slette innlegget da andre kan ha samme utfordring.

https://discussions.apple.com/thread/5526120

man må slå av og på timemachine.
medlem i 70 måneder
 

Re: Hjelp til feil på ssd mbp! skjønner ingenting?

Innleggav Andhest » lør 11.04.2015 15:18

Last ned disk inventory x (gratisprogram) og la den kjøre gjennom disken. Det dette programmet gjør er å visualisere bruken av lagringsplass på disken. En så stor fil bør komme opp som et stort rektangel. Når du har funnet riktig rektangel kan du slette det.Du skjønner hva jeg mener med rektangel når du laster ned programmet ;)


Her er link til programmet. Last ned fra menyen til venstre på siden.
http://www.derlien.com
medlem i 153 måneder
 


Returner til ProgramvareHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]