Chromecast audio virker kun på utvalgte apper?

Chromecast audio virker kun på utvalgte apper?

Innleggav sverremac » tir 04.08.2020 18:04

Kjøpte siste restene av chromecast sound, altså den dingsen som ikke mottar lyd og bilde, men kun lyd. Hadde gledet meg til en ledningsfri formidling av lyd til stereoanlegg og høyttalere fra mine Apple-dingser.

Så viser det seg tilsynelatende at den eneste måten å sende lyd på, er via Google Home -appen. Hver app, f.eks. Spotify og Netflix må kobles opp inn i appen. Og får man opp å kunne velge lydutgang slik, i f.eks. Spotify.

Det er ikke mulig å velge chromecast som generell lydutgang for hele telefonen/Macen/iPaden. Og det er heller ikke mulig å velge lyd fra f.eks. NRK-TV eller Youtube (som Google selv eier), hverken via appene eller via nettleser. Det virker som de tenker at video og TV må gjennom Chromecast Video.

Det eneste jeg kan bruke chromecast til av det jeg har, er dermed Spotify. Det var en skuffelse, og ganske irriterende. Da må jeg koble tilbake til gammel aux for alt annet.

Jeg håper jeg ikke har rett, men finner ikke vei i dette. Er det noen som har chromecast sound som har andre erfaringer? Den skiller seg altså fra chromecast TV/video, så det er chromecast-sound-erfaringer jeg er ute etter.

Takk! :)

Brukerens avatar
medlem i 229 måneder
 

Re: Chromecast audio virker kun på utvalgte apper?

Innleggav Morse » ons 05.08.2020 22:15

Har du gjort slik?

https://support.google.com/chromecast/a ... 9365?hl=no

Hvis det fortsatt ikke funker, må du kanskje ta turen til

https://support.google.com/chromecast/community

Men fortell oss om hvordan det går!

Brukerens avatar
medlem i 161 måneder
 


Returner til Annen maskinvareHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]