Inonit søker nye konsulenter

Inonit søker nye konsulenter

Innleggav Inonit » ons 02.10.2013 15:02

Bilde
INONIT SØKER NYE KONSULENTER

Inonit AS er en tilbyder av IT-konsulenttjenester og prosjekter.

Vi har i dag 9 ansatte og konsulenter som daglig jobber ute hos kunder eller i egne prosjekter.

Inonit AS skal ha et sterkt fotfeste i Fri Programvare. Vi skal tiltrekke oss mennesker som er engasjerte og ser de verdiene som ligger i dette, samtidig som vi ønsker å ha et praktisk forhold til teknologi. Vi ønsker å ta en ledende posisjon på rammeverket Django og være en pådriver for utbredelse av dette i Norge.

Våre konsulenter har bred og lang erfaring fra utvikling av en rekke tjenester og produkter og har deltatt i utvikling og drift av noen av norges største IT-løsninger. Blant annet har vi jobbet med kunder som Dagens Næringsliv, Redpill Linpro, Elkjøp, Amnesty og Skytruth. Vi har til sammen flere tiårs erfaring med utvikling av løsninger innen IKT og svært gode referanser fra tidligere leveranser.

Nå søker vi flere konsulenter, både til utvikling, konsulentoppdrag og prosjekter. Vi kan tilby forskjellige typer tilknytningsformer fra ren ansettelse til del- eller heltidskonsulent. Først og fremst er vi ute etter friske hoder som brenner for fri programvare og vil utgjøre en forskjell.

Vi tror at du har god erfaring med PHP, Python, PostgreSQL, JavaScript, CSS og HTML og Git. Sannsynligvis kjenner du også til noe slikt som AngularJS, NoSQL-databaser, og ulike CMS-systemer. Hvis du i tillegg er interessert i Django eller Ruby on Rails vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med daglig leder Jan William Haagensen for mer informasjon.

Are you In on it?

Ta kontakt med:
Jan William Haagensen, Daglig leder Inonit AS
E-post: jobb@inonit.no /
Telefon: 21075448
medlem i 126 måneder
 

Returner til Stillinger og tjenesterHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]