Spillselskap søker ambisiøs freelance programmerer

Spillselskap søker ambisiøs freelance programmerer

Innleggav STVG_HSM » fre 31.01.2014 12:44

Straight To Video Games AS er et norsk spillutviklingsselskap som har utgitt sitt første spill, Superlumina. Vi trenger deg til å ta Superlumina til neste nivå!

Spillet er et strategispill for iOS. Det er et krevende spill som utfordrer spillerens strategiske og taktiske evner. Vi får mange gode tilbakemeldinger, men også noen som sier at det er vanskelig å komme seg inn i spillet. Spillet skal dermed forbedres, blant annet med ny Tutorial og endret brukergrensesnitt, for å gjøre det mer tilgjengelig for førstegangsspillere.

Alle søkere bes sette seg inn i spillet før søknad sendes. De som ber om det får promokode for nedlastning av spillet fra App Store.

Dine kvalifikasjoner:
Vi søker en erfaren programmerer som kan Objective-C, Cocos2D, samt har erfaring med utarbeidelse av både 2D og 3D-grafikk.
Vi ser etter en person med faglig integritet, høy arbeidsmoral- og kapasitet, og et tilnærmet religiøst forhold til deadline og kvalitet på leveranse. Du må være selvgående, disiplinert og ha tilgang til egen arbeidsstasjon, da vi ikke stiller kontorplass. Vi foretrekker om du bor i Oslo/Akershus-området, slik at det er enkelt å møtes ved behov. Du må også være selvstendig næringsdrivende, så du kan fakturere oss for jobben du gjør.

Vi tilbyr:
En spennende jobb med et spill som allerede er i markedet.
Mulighet for innpass i fremtidige prosjekter.
Stor innflytelse og påvirkning.
Høy grad av frihet i egen arbeidshverdag.

Du vil rapportere til, og følges opp av, prosjektleder, samt ha løpende kontakt med andre som er involvert i videreutviklingen av Superlumina.

Vi imøteser søknad, CV og attest/ referanser.

Søknadsfrist: Snarest
Avklaring: Senest 4 Mars 2014
Forventet oppstart: TBD

Søknad og spørmål rettes til: steve@straighttovideogames.com

http://www.superluminagame.com
http://appstore.com/superlumina

Straight To Video Games AS
Eiksveien 57
1359 Eiksmarka
Orgnr: 999 043 062
medlem i 89 måneder
 

Returner til Stillinger og tjenesterHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]