Hovedkvarteret IT søker ungt teknisk hode med sosialt gen

Hovedkvarteret IT søker ungt teknisk hode med sosialt gen

Innleggav longface » ons 16.09.2015 18:43

Hovedkvarteret er et lite IT-selskap med høye krav til seg selv og ambisjoner om å levere fremtidsrettede og driftsikre løsninger for våre kunder. Vi brenner for teknologi og ønsker å tiltrekke oss en ny medarbeider med samme lidenskap.

Hovedkvarteret mener at god IT-drift består av dyp innsikt i kundenes daglige drift, og dernest kunne se løsninger for mer effektiv bruk av kundenes verktøy.

Vi er totalleverandør for mange av våre kunder og som ansatt vil du oppleve en svært variert arbeidsdag med høyt tempo. I tillegg til å ha en interessant teknisk bakgrunn er gode formidlingsevner viktig.

Ca. 80% av vår kundemasse består av selskaper med Mac OS X som brukerplattform. På serversiden benyttes mye forskjellig. Mac OS X, Ubuntu, CentOS, SmartOS/Solaris, FreeBSD, Windows Server 2012. Kort sagt benytter vi den løsningen som er best egnet i hver kundes tilfelle, noe som gjør hver dag og kunde unik.

Du som søker er brennende opptatt av teknologi, har gjerne hatt denne interessen fra ung alder og er nysgjerrig og utforskende i møte med nye problemer. Om du har tatt høyere utdannelse i faget er dette en fordel, men ikke et absolutt krav. Erfaring veier tyngre enn sertifisering. Gode norsk- og engelskkunnskaper er påkrevd.

Vi ser etter en selvgående person med god intuisjon. Stillingen vil bestå i alt fra helpdesk til sluttbrukere, oppsett av nettverk, maskinvare, programvare, samt feilsøking og rådgivning. Du ser hva som må gjøres og gir deg ikke før løsningen er på bordet. Du jobber effektivt under press og jobber systematisk med nye problemer. Du tilegner deg lett kunnskap, men viktigst av alt har du gode kommunikasjonsevner og liker å hjelpe andre.

Hovedkvarteret IT har mange spennende kunder i Oslo, spesielt innenfor mediebransje men også mange mindre foretak med høye krav til IT-løsninger. Vi leverer egne backupløsninger, mail, VPS, fiber, nettverksinfrastruktur, overvåkning, SAN/filservere og salg av hardware/software for å nevne noe.

Med deg på laget får du dedikerte og entusiastiske medarbeidere med mye erfaring.

Som medarbeider hos oss vil du gjerne møte på:


Mac OS X, server og klient

Linux (CentOS/Ubuntu/Debian m.m.)

FreeBSD
Windows, server og klient
iOS/Andriod
Virtialisering (VMWare, Parallels)

Nettverksadministrasjon (Firewall, DHCP, NAT ,VLAN og WLAN)

Filserverdrift (Samba, LDAP og Active Directory)

Mailserver (IMAP, SMTP, CalDAV, Office 365 og GoogleApps)

Disksystemer (NAS, SAN og RAID) og Filsystemer (ZFS, HFS, NTFS)

Apache/WebDAV/FTP

Scripting (PHP, Bash, Python, SQL etc.)

Programvare fra Apple, Microsoft, Adobe, Google og Autodesk


Send søknad med CV og referanser til: stilling@hovedkvarteret.no
medlem i 188 måneder
 

Returner til Stillinger og tjenesterHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot], LOOM