Apple oppdaterer iWork og Safari

Apple oppdaterer iWork og Safari

Innleggav admin » ons 02.04.2014 17:13

Apple oppdaterer iWork og SafariApple oppdaterte i går kveld både Safari, iWork og iWork for iCloud. Safari-oppdateringen retter flere sikkerhetsfeil og bør installeres umiddelbart, mens iWork-oppdateringen forbedrer flere elementer i Apples populære kontorpakke.

Den kanskje mest interessante nye funksjonen i iWork er en ny visningsmodus hvor man har muligheten til å dele dokumenter som kun kan vises og ikke redigeres. .

Dette fungerer både i iWork på Mac, iOS og iWork for iCloud. Videre så har Apple introdusert noen nye temaer i Pages, forbedret presentasjonsmodus i Keynote og Numbers har fått bedre støtte for egendefinerte dataformater (endelig!). iWork for iCloud har fått retina-støtte og ser nå bedre ut for de av oss som har en retina-skjerm.

Alle oppdateringene er tilgjengelig i Mac App Store og App Store for iOS. iWork for iCloud er oppdatert automatisk og krever de nye oppdateringene for Mac og iOS for å fungere.

Administrator
Brukerens avatar
medlem i 221 måneder
 

legge inn serienummer?

Innleggav frankb » ons 02.04.2014 21:14

Hadde iwork innstallert på maskinen og etter oppgradering får jeg beskjed om å legge inn serienummer! Har en ny maskin hvor iwork fulgte med. hvor finner jeg serienummeret?
medlem i 198 måneder
 

Serienummer

Innleggav Haakosu » fre 04.04.2014 11:03

Sjekk bilde for info om hvordan du finner serienummer:
http://tinypic.com/r/2utp4bc/8
medlem i 191 måneder
 


Returner til Artikler (Mac1)Hvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]cron