El Capitain verre enn forrige versjon

Re: El Capitain verre enn forrige versjon

Innleggav Superhai » lør 10.10.2015 7:24

En annen ting er om du har en eldre maskin uten SSD, men vanlig HD, så hjelper det betraktelig å skru av FileVault om du har det på, og ikke trenger det.
medlem i 131 måneder
 

Re: El Capitain verre enn forrige versjon

Innleggav ggt667 » lør 10.10.2015 15:39

monica1970 skrev:VG er et av sidene som lager krøll.
Alle annonsebaserte nettsider, speiselt aviser spiser uante mengeder med båndbredde med mindre du installerer ghostery, el l i nettleseren din.

Brukerens avatar
medlem i 240 måneder
 

Re: El Capitain verre enn forrige versjon

Innleggav Morse » lør 10.10.2015 19:50

Og en altfor ofte oversett detalj ved treg åpning av programmer: Gå til Systemvalg > Dock og klikk vekk "Animer åpning av programmer". Og bytt "Minimer med" fra Lampeåndeffekt til Skaleringseffekt med det samme. Dette er totalt unødvendig "eye candy" og sinker saker og ting. Apple burde la oss slippe denslags defaults, der er nok av godsaker å ta seg av ellers!

Brukerens avatar
medlem i 162 måneder
 

Re: El Capitain verre enn forrige versjon

Innleggav monica1970 » søn 11.10.2015 15:32

Da Yosemite var i bruk, var aldri problem med sidene til VG. Har surfet over endel aviser og ingen av de hadde problemet at maskina fryser seg fast. Noe som skjer dersom man er på sidene til vg. Enten på forsiden eller på en artikkel, så kommer badeballen opp. Har vært inne på andre sider som NRK, TV2 og sider hvor man kan se tv. Og det fungerer greit. Men 100% optimalt er det ikke. Dagbladet, Nettavisen, og andre lokal nettaviser er det ingen problem. Uavhengig bruk av hovedmac eller 2 og 3 imac, og problemet kommer opp. Det er kun vg som er problemet.
ggt667, ghostery. Lastes den ned via å se valgene på Safari.
Kanskje Firefox eller Google Chrome er bedre valg enn Safari ?
På imac 3, er det 10.8.6, og den fungerer som ei kule. Tilogmed sidene til vg er ingen problem. For om den er gammel, så kan man påstå at den er 100% optimal enn hovedmaskinen som har El C.
medlem i 225 måneder
 

Forrige

Returner til Programvare



Hvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]