umulig å laste opp bilder med samsung android

Diskusjon rundt Apples iMac

umulig å laste opp bilder med samsung android

Innleggav stalele » ons 11.01.2017 1:01

med samsung galaxy j5 er det umulig å overføre bilder til imac-eller noe apple produkt. ser på nett at det er et enormt problem. det skulle liksom gå med file android transfer for mac, men den kjenner ikke igjen samsung enheten. det sm med smart switch-like ubrukelig og fordi usb-internett deling er automatisk slått av før du kan koble deg på med en usb kabel, og selvom du kan slå den på etter at du er tikoblet, er det for sent. hvordan løser man dette uløselige problemet. forslagene på nett er helt ubrukelige og til ingen hjelp. det synes jeg var helt talentløst. det burde jo være mulig å lage en brukbar app for dette!!!!!

hilsen en svært irritert person
medlem i 32 måneder
 

Re: umulig å laste opp bilder med samsung android

Innleggav Morse » ons 11.01.2017 1:25

Det var da svært da, De? Har De forsøkt denne? http://kies.youmobile.org/

Det ville for øvrig vært svært hjelpsomt om han kunne gi litt nærmere informasjon om hvilke balstyrige Apple-innretninger han sliter med...

Brukerens avatar
medlem i 85 måneder
 

Re: umulig å laste opp bilder med samsung android

Innleggav stalele » ons 11.01.2017 1:43

ja-det er dette som ikke funker. og det funker ikke for andre i verden heller. file android er den moderne utgaven av kies.

hvordan får du imacen til å kjenne igjen samsung-enheten? et konstruktivt svar håper jeg-de på nettet hjelper ingenting.
medlem i 32 måneder
 

Re: umulig å laste opp bilder med samsung android

Innleggav Valotunk » ons 11.01.2017 9:35

Dette skal da ikke være noe problem i det hele tatt.

Du må sette telefonen din i "USB mass storage" mode eller i MPT-mode (media transfer protocol) slik at den oppfattes av datamaskinen som en lagringsenhet og gir deg tilgang til bilder etc. Det gjør du ett eller annet sted i menyene på telefonen din.

Deretter er det bare å koble til en Mac og benytte f.eks. programmet Bildeoverføring (som er inkludert i OSX/macOS) til å overføre bilder.

Eventuelt programmet iPhoto eller Photos som også er inkludert i operativsystemet.
medlem i 121 måneder
 

Re: umulig å laste opp bilder med samsung android

Innleggav Ove » ons 11.01.2017 12:59

https://www.android.com/filetransfer/ fikk jeg da til å virke fint hos en kamerat som har en ett år gammel iMac og Doro 825 mobiltelefon. Men den åpner ikke Photos / Bilder slik en iPhone gjør. Du kan imidlertid kopiere bildene fra en Android-enhet til mapper på din iMac, så må du la bildeprogrammet importere derfra.

Under litt tvil legger jeg inn denne lenken (tvil fordi det er reklame for tidenes verste Mac-program, nemlig MacKeeper, der):

http://www.digitaltrends.com/computing/ ... id-to-mac/
medlem i 152 måneder
 


Re: umulig å laste opp bilder med samsung android

Innleggav stalele » ons 11.01.2017 22:11

var på samsung verskstedet på oslocity for hjelp- og de sier-akkurat som jeg erfarte-at imac ikke kjenner igjen samsung mobiler fordi imac ikke bruker android men ios system. det fins en metode for å endre innstillingene under 'om modellen' på innstillinger-men det får jeg ikke tilgang til å gjøre på min samsung. hadde kanskje gått hvis jeg hadde kjøpt den-og bodd- i usa.

på pc går det greit. reparatøren brukte min sky på telenorabonnementet hvor opplasting er gratis med telenorabonnement og kopierte bilder fra samsung derfra.

hvis dere har en metode, trenger jeg å trinnvis få vite hvert skritt- fordi du må forandre på noen ganske vanskelige innstillinger på samsungen for å kunne se innholdet av den på imac.

altså hvordan sette en samsung kjøpt i norge til mtp-mode. det er ikke mulig med de tipsene som er på nett-ikke i det hele tatt. rart samsung og google ikke har laget bedre programmer for mac.
medlem i 32 måneder
 

Re: umulig å laste opp bilder med samsung android

Innleggav Valotunk » ons 11.01.2017 22:39

Det Samsung verkstedet har sagt er tull og tøys.

Jeg har da overført bilder etc. fra Samsung telefoner i alle mulige varianter til Mac'er i alle år uten å støte på ett eneste problem.

Kun ved å finne rett innstilling på telefonen og benytte programvare som er innebygget i OSX / macOS. Da har det bare vært å plugge i USB-kabelen og Mac'en gjenkjenner umiddelbart telefonen.

Har derimot aldri vært borti Galaxy J5, men mange i Galaxy S og Note seriene.

Du kan jo se om du finner noen tips i denne artikkelen som omhandler akkurat J5 og bildeoverføring:

http://www.teamandroid.com/2015/11/19/s ... nload-now/

Du kan også prøve dette anbefalte programmet:

https://www.android.com/filetransfer/
medlem i 121 måneder
 

Re: umulig å laste opp bilder med samsung android

Innleggav stalele » fre 13.01.2017 1:57

er nok ikke tull. har gjort det sm som denne artikkelen http://trendblog.net/android-file-transfer-not-working/

og skrudd på feilsøk usb, skrudd av bekreft apper- og så gått tilbake til sikkerhet og skrudd på ukjente kilder. funker overhodet ikke og kjenner ikke igjen enheten og er like langt. fikk en liste over disse trinnene fra en ansatt på expert. skal jo liksom funke-men det hjelper ingenting. imacen er lukket med syv segl.

ser artikkelen er litt annerledes fremgangsmåte-under 1.1 punktet og 'turn usb-debugging on.'

noen flere forslag?

var på expert og og vi gikk igjennom listen, og jeg hadde gjort det riktig. den kjenner fortsatt ikke igjen android enheten. hva kan grunnen være?

fått en reservelosning ved usb og bilder programmet på macen, og så trykker på overføre bilder istedetfor media filer på sveipe ned menyen.
medlem i 32 måneder
 


Returner til iMacHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]