Facebook-melding som er uforståelig

Her kan du diskutere de Mac spørsmålene som faller litt utenfor de andre kategoriene

Facebook-melding som er uforståelig

Innleggav Alf Steinar Grønvold » tir 17.04.2018 12:07

Det har nå begynt å dukke opp en melding helt øverst til høyre på skrivebordet hver gang jeg slår på mac'en. Den lyder som følgende: "Facebook-passord kreves, oppgi passordet for (aste-xxx) i internett-kontoer." Når jeg videre trykker på fortsett, kommer det opp et nytt skjema for "Internett-kontoer" hvor det står:"Kan ikke koble til kontoen: (Mitt navn). Skriv inn passordet for brukeren: (min e-postadresse)". Jeg regner med at det her jeg skal skrive inn passordet som er mottatt fra internett-leverandøren. Når jeg taster inn dette, kommer det opp med rød skrift: "Kunne ikke verifisere kontonavn eller passord". Har da i stedet forsøkt å taste inn passordet for min face-book konto, men får samme røde skrift.
Det er ellers ikke noe problem å åpne Face-book, men "Facebook-passordmeldingen" som hele tiden dukker opp, er veldig irriterende. Når jeg lukker den, dukker den opp igjen nesten med en gang. Kan noen hjelpe meg, så vil jeg være takknemlig!
medlem i 146 måneder
 

Re: Facebook-melding som er uforståelig

Innleggav Helge Hafstad » tir 17.04.2018 15:27

Du skal oppgi passordet som du laget da du logget deg inn på Facebook første gang - eller senere om du har endret det. Dette er ikke noe som kommer fra din Internett-leverandør.

Dersom du har brukt passordet som Safari har foreslått så finner du igjen dette ved å gå på menylinjen Safari/Valg/Passord og lås opp dette med maskinpassordet (det du logger deg på med når maskinen starter) og marker adressen for Facebook i listen som kommer opp. Da kan du lese av passordet ute til høyre.

Brukerens avatar
medlem i 136 måneder
 


Returner til Mac-hjørnetHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]cron