Passord på iMac'n funker ikke???

Diskusjon rundt garanti og service på produkter fra Apple og andre leverandører

Passord på iMac'n funker ikke???

Innleggav dakri » lør 16.02.2019 12:27

Har just byttet ut min trofaste iMac 27" - i ...... en ny iMac 27" (what else?). Har ikke hatt tid til å ordne noe videre med den ennå - men har lagt inn en Office-pakke og kopiert over alle data fra ekstern hard-disk som jeg hadde kopiert fra den gamle maskina. So far - so good! Har en voksen mp3-samling - og setter så igang iTunes til å laste inn all musikken så jeg kan få "frimerke-samlinga mi" pent opp å gå igjen ;) Dette tar sin tid - innimellom alt dette er jeg på jobb/sover osv. ...

Til morgenen i dag, er det det melding (i iTunes-vinduet) at det ikke er plass til å laste inn alle filer - og at den vil laste så mye det er plass til... Dette er dagen etter at alle dataene (inkl mp3-filene) er vellykket overført til hard-disk?? Er ikke det litt rart? Anyway - den meldingen kommer opp flere ganger - og jeg klikker ok - og så fortsetter den ... I tillegg får jeg opp en melding om noe nøkkel-ring-greier... som jeg antar har sammenheng med at jeg sletta alle nøkkelring-data og logga meg så grundig av alt jeg kunne før jeg solgte min gamle maskin.... (Trodde/håpa jeg kun sletta nøkkelring- data lokalt på en maskin, men mulig jeg kludra det til og sletta på hele iColud-kontoen...?).

Men - når jeg neste gang skal bort på maskina, virker bare ikke passordet???? Ble plutselig usikker på om jeg har måttet bruke det tidligere. .. men temmelig sikker på det. ... En rar greie er at når jeg jobba med å slette og logge av all verdens på min gamle maskin, fikk jeg plutselig beskjed om å oppgi passordet TIL MIN NYE MASKIN (navnet jeg har rukket å gi den kommer opp) - fra den gamle????? Uansett: jeg kommer f.... meg ikke inn på min splitter nye iMac?!!!?!! WHAT TO DO??

Brukerens avatar
medlem i 99 måneder
 

Re: Passord på iMac'n funker ikke???

Innleggav Grubasek » lør 16.02.2019 15:03

Her er tre forskjellige artikler du kan lese om passord:

https://support.apple.com/no-no/HT201487

https://infografikk.no/bedriftsblogg/20 ... rd-pa-mac/

https://support.apple.com/no-no/HT202860


Finner du ikke noe i disse artiklene som kan løse problemet ditt, kan jeg ikke hjelpe deg mer, for jeg har aldri hatt passord-problemer. Sorry.

Brukerens avatar
medlem i 110 måneder
 


Returner til Garanti og serviceHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]cron