Lydproblem

Her kan du diskutere de Mac spørsmålene som faller litt utenfor de andre kategoriene

Lydproblem

Innleggav rolf_odd » lør 24.11.2018 19:19

Siste uke har lydnivået på YouTube-videoer blitt mye lavere. Må ha lyden nesten på maks for å oppfatte hva som blir sagt.
Problemet er ikke der hvis jeg spiller av andre videoer fra harddisk.
Kan noen av dere prøve disse linkene og se om dere har samme problem? :-)
https://www.youtube.com/watch?v=_Lk3elu3zf4
https://www.youtube.com/watch?v=qp-xxXZYCMo
https://www.youtube.com/watch?v=R1y2wll2Ve8
medlem i 83 måneder
 

Re: Lydproblem

Innleggav Valotunk » søn 25.11.2018 0:49

Ingen lydproblemer her.

Den første videoen hadde noe lavere lydnivå enn de to andre, men ingen problem å høre tydelig selv med volum på lavt nivå.
medlem i 135 måneder
 

Re: Lydproblem

Innleggav rolf_odd » søn 25.11.2018 21:01

Takk for svar!
Veldig rart. Det må være noe i veien med min telefonlinje inn. Telenor kundeservice ser det imidlertid ikke som et linjeproblem og henviser til Telenoreksperten til kr 26,– per minutt...

Tillegg:
Når jeg ser videoen som er lagt ut på denne siden: https://ilookchina.com/2018/11/14/is-ch ... -strategy/ er lyden ok.
Men trykker jeg på YouTube i underkant av video-bildet og ser videoen på YouTube isteden, blir lyden mye lavere, slik at det er vanskelig å høre hva som blir sagt.
Er det mulig å komme i kontakt med YouTube?
medlem i 83 måneder
 

Re: Lydproblem

Innleggav Valotunk » søn 25.11.2018 22:11

Du har ikke bare skrudd ned lydnivået på Youtube da?
medlem i 135 måneder
 

Re: Lydproblem

Innleggav rolf_odd » søn 25.11.2018 23:31

Du har rett! Den hendelen til høyre for "Kutt lyd"-symbolet på YouTube har jeg helt oversett. Takk skal du ha!
medlem i 83 måneder
 

Re: Lydproblem

Innleggav Valotunk » man 26.11.2018 18:15

Så bra det løste seg :)
medlem i 135 måneder
 


Returner til Mac-hjørnet



Hvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot], iphone332