tester

TEST: Philips Hue

Philips Hue

Økosystemet rundt Apples produkter blir stadig større og få ville vel for noen år siden trodd at vi i 2015 kunne koble alt fra grilltermometere og kaffemaskiner til lyspærer og tannbørster til våre Apple-produkter. Med Apples introduksjon av HomeKit begynner mange av disse «smarte» produktene å snakke sammen og vi begynner å se konturene av et «smart hjem» styrt av vår iPhone, iPad eller Mac. Noe av det mest sentrale i ditt hjem er belysning og her har et selskap satset stort på den ideen om at også lyset blir smart. Jeg snakker selvsagt om Philips og deres Hue-serie av lyspærer og belysning, men hvor smart er det egentlig med smarte lyspærer?

TEST: iPhone 6 Plus - hvor stor er for stor?

 iPhone 6 Plus

To uker etter Apple lanserte iPhone 6 og iPhone 6 Plus i Norge har de første telefonene blitt rullet ut i det ganske land. Ventetiden har vært lang, men i år har lanseringen stort sett gått ganske smertefritt for seg hva gjelder tilgjengelighet. Det er også på tide å oppsummere to uker med bruk av iPhone 6. Greier Apple å leve opp til de enorme forventningene? Hvordan er det egentlig å bruke en telefon på 5.5 tommer? Jeg deler mine betraktninger og erfaringer etter å ha brukt iPhone 6 Plus i to uker.

Les mer på iPod1.no

TEST: Racer-X fra SFbags/WaterField Design

Tekst: Stefan Andreas Sture Foto: SFbags/WaterField Design
 Racer-X fra SFbags/WaterField Design

Å finne den rette veska til sin bærbare Mac, kan være et vrient prosjekt. Det er mange faktorer som spiller inn, og man bør begynne med å tenke gjennom hvilke behov man har og hva man er villig til å betale. Jeg endte opp med en Racer-X fra SFbags, noe som ikke er det billigste alternativet. Racer-X er derimot en solid veske som overlever maskinen.

TEST: iPhone 5

iPhone 5

6000 ord om iPhone 5, opplevelsen og hvorfor denne telefonen fortsatt er min faste telefon. Her er iPhone 5 testen.

Les mer på iPod1.no

TEST: iPhone 4S

 iPhone 4S

iPhone 4S ble tilgjengelig for kjøp på fredag i utvalgte land og denne helgen har vi brukt til å leke med Apples nyeste telefon. Vil iPhone 4S bli like populær som forrige modell og er det virkelig verdt å oppdatere? Vi har testet iPhone 4S.

Les testen på iPod1.no

TEST: iPad 2

Test av iPad 2

iPad 2 har endelig kommet til Norge og vi har de to siste ukene lekt oss med flere forskjellige varianter av Apples nyeste nettbrett. Den originale iPaden definerte en helt ny kategori av datamaskiner, men greier oppfølgeren å overbevise oss like mye? Vi har testet iPad 2.

Les mer på iPod1.no

TEST: Mobee Magic Charger

Test av Mobee Magic Charger

Hvis du har skaffet deg en Magic Mouse så vet du sannsynligvis også at den «magiske» trådløse musen til Apple liker batterier. Den spiser en del batterier og har du ikke gått til innkjøp av oppladbare batterier blir driftskostnadene på musen høy. En ny smart induksjonslader gjør hele prosessen med opplading mye, mye lettere. Vi har testet Mobee Magic Charger.

TEST: Chill Pill reisehøyttalere

Chill PillSamtidig som Apples bærebare Macer, iPhones og iPods har blitt tynnere, har mulighetene for god lyd i de innebygde høyttalerene også blitt mindre. Et sett med «reisehøyttalere» kan kanskje gjøre susen?

TEST: Doxie

Doxie

Hvis du driver en liten bedrift eller på andre måter er avhengig av å håntere bilag, kvitteringer og andre dokumenter, vet du sikkert at det kan være en tidkrevende oppgave. Hadde det ikke vært greit å prøve å ha alt papirløst? Doxie er en liten og smart scanner som lover å hjelpe deg med akkurat det.

TEST: Gunnar Wi-Five databriller

TEST Gunnar Wi-five

Mange av oss ivrige Mac-entusiaster bruker nok fort flere timer foran vår Mac hver eneste dag og dessverre er ikke våre øyne skapt for dette. Flere tidligere ansatte i brilleselskapet Oakley har nå utviklet et eget brillemerke for oss dataentusiaster. Kan Gunnar-brillene skåne våre øyne?

TEST: MacBook Air 13"

MacBook Air

Forrige uke lanserte Apple sin største oppdatering av MacBook Air siden introduksjonen av maskinen. Nytt design, ingen vanlig harddisk, og en helt ny mindre modell. Vi har testet både MacBook Air 13" og 11". Først ut er storebror.

TEST: Seagate Momentus XT

Seagate Momentus XTSeagate lanserte nylig noe de kaller "Momentus XT Solid State Hybrid Drives". Kort fortalt er dette en vanlig harddisk med en innebygd SSD. Vi har testet den og her er konklusjonen.

Hvem har vel ikke vurdert å kjøpe seg en SSD til sin Mac?

TEST: Magic Trackpad

Magic Trackpad test

Apple har ingen god historie når det gjelder mus, men vi er svært fornøyd med deres trackpad. Vi fant det derfor svært spennende at Apple nylig lanserte en erstatter til musen som faktisk er en trackpad. Vi har testet Magic Trackpad i et par uker - kan den erstatte musen?

TEST: iPhone 4

Test av iPhone 4

Apples fjerde generasjon av iPhone er den største endringen av telefonen siden dens introduksjon i 2007. Apple har tatt noen dristige designvalg, skrotet designet fra 3G og 3GS og gitt oss en helt ny telefon. Vil iPhone 4 fortsatt greie å holde konkurrentene på god avstand? Vi har testet den nye iPhone 4.

Les mer på iPod1.no

TEST: Mac mini

Test av mac mini

I forrige uke lansert Apple noe overraskende en helt ny Mac mini. Ryktene om en redesignet Mac mini med HDMI stemte og Apple har levert en lekker liten datamaskin, men er den verdt prislappen på over 6000 kroner? Vi har testet den nye Mac mini.

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai