widgets

Automatiske sangtekster i iTunes

For de av oss som har iPhone/iPod Touch er det fint å kunne se tekstene på sangene når de spilles. Problemet er at ingen sanger har tekster integrert i utgangspunktet og at du følgelig ikke får brukt funksjonen. Ingen vet med sikkerhet om/når iTunes Store vil støtte tekster på samme måte som med albumcover. Du må derfor legge til tekster selv, noe som kan være en vanskelig oppgave uten litt ekstra programvare.

De beste norske widgets

De beste norske widgetsSiden Apple introduserte widgets i Mac OS X har det blitt produsert titusenvis av widgets av ymse kvalitet. Også nordmenn har prøvd seg på utvikling av widgets og vi presenterer her et par geniale norske widgets. Hva med å søke i Gulesider rett fra skrivebordet? Eller hente ned en komplett oversikt over kinoer i Norge? Det meste er mulig med widgets.

Delivery Status 4.1

Er du en av dem i Norge som sender mye med posten? Eller når du bestiller en pakke med posten, sitter med postens pakke-sporings vindu og trykker F5 tasten på tastaturet ditt ca 60 ganger i minuttet for å sjekke om det har kommet noen lengre enn sist du sjekket?

Skiinfo som widget og iPhone-app

Mye takket være oppfordringer fra brukere på Mac1, har jeg i samarbeid med Skiinfo AS også laget en iPhone-app for Skiinfos snørapporter! Mens widgeten kun er for norske forhold, er appen tilgjengelig på 10 språk, med snørapporter, væroppservasjoner og brukerkommentarer for over 1500 skisteder i Europa!

Se i App Store (11 NOK)
Last ned Dashboard Widget (gratis)

Nedtellingswidget til Macworld 2008 Keynote

For å hjelpe oss ekstra interesserte macbrukere, har jeg laget en liten widget som teller ned til den store keynoten under Macworld 2008. Mac1 vil som vanlig dekke begivenheten på mac1live.com.

Widget: TV-Guide 1.7

Nå er en ny versjon av TV-Guide widgeten klar, nå med enda flere nyttige funksjoner for flittige TV tittere. Den nye oppdateringen medbringer blant annet progressbar, egenfinderte kanalsett, søk, ny iCal-funksjon, og mer.

TV Guide Widget

Widget: TV-Guide 1.6

Nå er TV-Guide widgeten ute i ny versjon. Denne retter på en alvorlig bug i automatisk oppdatering, og noen nye ting er lagt til som bla. collapse.

Anbefaling: Hekta på facebook? Flotte apps for deg!

Facebook er det største nettsamfunnet, og det føles nesten rart å skrive at de fleste er medlem, men det er nok ikke langt unna fakta. Et grensesnitt som er behagelig å se på, samt en plattform som tilbyr enorme muligheter innen applikasjoner å vise på profilen, gjør designet mye bedre enn f.eks. myspace, uten å miste evnen til å personalisere siden din.

Etterhvert har det også dukket opp verktøy som gjør det enklere å effektivt holde øye med profilen din uten å måtte ha oppe en nettleser konstant.

Trafikanten v4.0


Ny og forbedret utgave av Trafikanten Reiseplanlegger-widgeten! Gjelder for Oslo og omegn.

Widget til assistanse ved prospektiv hukommelsestrening for mnemoteknisk induksjon av våkne drømmer (MILD)

Denne widgeten er designet for å være et hjelpemiddel i en hukommelsesøvelse som har til hensikt å øke antall vellykkede forsøk på mnemoteknisk induksjon av våkne drømmer (MILD). Følgende artikkel vil gi en kort introduksjon til temaet, men vil all hovedsak fokusere på nevnte hukommelsesøvelse og hvordan widgeten kan brukes sammen med denne.

Live! Fotball-Widget


Følg fotballkampene direkte!

Lar deg ha oversikt over alle pågående kamper, samtidig som du kan gå inn på hver enkelt og følge dem i detalj!

Last ned her!

Kul iTunes widget!

En enkel, lett og bruke og kul widget for deg som har lyst på en liten vri på iTunes!

Tips: Widgets på skrivebordet!

Mange av oss på Mac1 bruker dashboardet flittig. Noen ganger hadde det vært svært praktisk å få disse widgetene direkte på skrivebordet? Dette tipset viser deg hvordan:

tikktikk.com-widget

Widget for tikktikk.com, som hjelper deg å være på rett sted til rett tid.

Oversettelseswidget

widget

Oversett fra/til norsk, engelsk og spansk!

Last ned: [ Dasboard Widget | Opera Widget ]

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai