MacUpdates første programvarepakke i 2013

MacUpdate 2013

MacUpdate, nettsiden som er kjent for å lansere gode «MacHeist»-lignende programvarepakker, har nettopp lansert årets første pakke. MacUpdate 2013 har en rekke godsaker til en lav pris. Blant programvaren finner du Parallels 8, DEVONthink, Prizma og Mac Internet Security 2013. Prisen for 10 programmer er $49.99

MacUpdate er kjent for å ha gode programvarepakker og den første pakken i 2013 ser ikke ut til å være et unntak. Her er det programvare for $618 til kun $49.99 og Parallels Desktop 8 (normalt $79) gjør pakken alene verdt å kjøpe.

MacUpdate Bundle inneholder følgende programmer:

Les mer om MacUpdate Bundle på MacUpdate.com. Tilbudet varer kun i 9 dager.

Tags:
noseys bilde

nosey

Parallels: gjør det at man kan installere f.eks. windows på Mac-en og kjapt switche mellom OS X og windows uten å måtte restarte Mac-en da? Er ikke parallels egentlig ganske dyrt? ser prisen som er oppgitt i teksten for parallels alene, men jeg trodde det var enda dyrere...? tror kanskje ikke jeg har bruk for så mye av dette. eller, det vet jeg selvfølgelig ikke, har jo ikke sett på noen av de enda :)

EDIT: får man bare ha MacUpdate i 6 måneder?

torsteng

Må si at jeg helt klart anbefaler dette hvis man mangler Parallels! Men hvis du gir katten i Windows så er det selvsagt ikke interessert. I tillegg til at du får Windows veldig godt integrert mot OS X så kan du faktisk bruke samme Windows som i dual boot. Dvs at du kan boote i Windows når du trenger maks ytelse (spill, vil jeg tro), og bruke Windows i parallell med OS X til vanlig. Nå går det så kjapt uansett, så jeg bruker aldri å boote i Windows, men det er jo kjekt å ha muligheten.

noseys bilde

nosey

skjønner. jeg har nok ikke bruk for windows, må se litt nærmere på de andre prgrammene i pakken, om jeg har bruk for noen av de. har jeg bruk for ett er jo pakken verdt det! :) noen som bruker noen av disse programmene som synes de er veldig nyttige?

får man bare ha MacUpdate i 6 måneder?

EDIT: iStat Menus ser veldig nyttig ut! og DiskAid forsåvidt, men jeg skjønte ikke helt hva DiskAid var. er det ikke samme prinsipp som iTunes egentlig? hva er forskjell på iTunes og DiskAid?

da tror jeg at jeg kjøper denne pakken, og da har jeg jo mange andre programmer, derav parallels, hvis jeg skulle trenge det :) dette er jo helt supert! rart at det er SÅ billig...!
ingen av disse programmene ligger jo i App Store, men de er trygge likevel eller?

KlodrikMcKrs bilde

KlodrikMcKr

Rå pakke. Denne skal kjøpes!
Prizmo 2, Parralels 8, iStat Menu 4, er rå programmer jeg har savnet å eie og kun hatt forgjengerne til og testet i korte perioder. At alt det andre følger med er bare en flott bonus. Denne kan anbefales! :)

noseys bilde

nosey

siden tilbudet gjelder såpass kort tid, så er det vel ikke mulig å kjøpe eldre pakker. kommer det ny pakke hvert år? og er det ALLTID bare nye programmer (som ikke har vært med i en pakke før?)
er det noen programmer i tidligere pakker som noen kan anbefale? altså noen som er såpass bra at det anbefales å kjøpe?

petrus764s bilde

petrus764

Du kan ikke kjøpe eldre pakker, kommer nye pakketilbud med jevne mellomrom og programmene resirkuleres ofte. Jeg kan ikke huske sist jeg så en pakke uten parallels f.eks.

Dette er informasjon du lett kan google deg frem til.

http://en.wikipedia.org/wiki/MacUpdate

noseys bilde

nosey

joda er klar over det, men det med om det har vært noen skikkelig brae programmer før som anbefales er best å spørre om her :) blir vi oppdatert her på Mac1 hver gang en pakke kommer? :)
hva er forbedringene i parallels, er det at det støtter nye versjoenr av windows? i dette tilfellet windows 8 kanskje? :D

EDIT: det finnes ikke slike pakker for iOS-enhetene også da? eller går ikke det siden de får kanskje ikke gjøre noe sånt med programmer i App Store?
hvis man har lastet de ned en gang, kan man laste de ned på en til Mac da, eller må man kjøpe de på nytt da? eller må man ta kopi av de man har på den ene Mac-en?

og hvorfor står det at MacUpdate Desktop varer kun i 6 måneder?

gutisuperman

Smooth! Denne skal kjøpes etterhvert.

LCD

Hei

Kjøpt!
Har 3 pakker fra MacUpdate fra før så dette blir den fjerde.

Afrostotiles

Er flere bundles der ute for folk som er interessert.

http://www.squidoo.com/current-mac-bundles

En grei samleside som blir oppdatert jevnlig.

TopCop

Ser at Pickabundle https://www.pickabundle.com/ gir deg 10 "valgfrie" program for 49.99

TC

noseys bilde

nosey

en i en annen tråd her inne som fikk problemer med at all RAM-en ble brukt opp, etter at han kjøpte denne pakken fra MacUpdate. det var et program som kjørte i bakgrunnen som brukte mye tror jeg. han var ikke sikker på om det var noen av programmen i denne pakken som gjorde det, men bør det være problemfritt å installere disse programmene? ettersom at de ikke ligger i Mac App Store tenker jeg på...? :D har veldig lyst på den pakken her!

Dinaels bilde

Dinael

Det skal være helt trygt å kjøre disse programmene. Får du problemer med RAM skal det være ganske enkelt å få oversikt over hvilke applikasjoner som bruker den ved hjelp av aktivitetsmonitor som ligger i programmer --> verktøy på din Mac!

LCD

Hei

"nosey"
Du kan trygt kjøpe den pakka om du har brukt for den
Tror jeg med hånda på hjerte kan si at det du sikter til der... ikke er relatert til MacUpdate Springbundle i det hele tatt.
Du har sikkert gjort farligere ting denne uka enn å kjøpe den bundlen
Så pust rolig ut...løp og kjøp...........

http://mac1.no/forum/viewtopic.php?f=117&t=286861

noseys bilde

nosey

Takk Dinael og LCD. joda, tror ikek at Mac-en krasjer hvis jeg kjøper pakken, tenkte bare å forsikre meg først, fordi jeg får som regel alltid noe trøbbel med ting, og da angrer jeg meg etterpå for at jeg ikke sjekket ut ting mer før jeg kjøpte/gjorde noe :)
da slår jeg til! ser nyttige ut noen av de programme her :)

EDIT: Når det først er snakk om parallels, det gjør vel at man kjapt kan switche mellom windows og OS X, utenå måtte reboote, hvis jeg har skjønt det riktig. jeg lurte jo på om ikke det avr dyrere enn oppgitt, mente å ha sett/lest/hørt det før. men det er kanskje et annet program det, som gjør noe av det samme; mener å ha vært borti (lest om, ikke prøvd) et program der man kan ha windows og OS X samtidig. at man kan ha noen programmer i OS X og et fra windows f.eks., oppe samtidig, i samme skjermbilde :) kan dette stemme, og at det er dette som er en god del dyrere enn parallels?

s.b.h

Knall pakke :-)
Når du kjøper pakken pass på å deaktivere Auto-Renew Annual Membership ($20USD) hvis du ikke ønsker dette.
Faktisk var denne aktivert i profilen min selv om jeg hadde tikket den vekk ved bestilling.
Så sjekk Subscribe i profilen etterpå for å være sikker.

bobbi

Tenkte å laste ned dette program tilbudet. Lurer litt på om dette er en fil en laster ned til mac`en som man så installerer programmene fra, eller er det på samme måte som på App Store. Tenker da på om eg en gang må installere (Ta en clean install på macen min) og så installere programmene på nytt, da er det greit å ha programmet klart for ny install.

Mvh:Bobby

LCD

Hei

Ja du kan velge å laste ned en DMG med alle prog samlet i en fil
Det er sånn 50% Apple i så henseende at du kan bruke "MacUpdate Desktop" for å velge de prog du har kjøpt der med å få de direkte lastet ned + at det også viser serienummeret
Serienummeret må du legge inn selv + innstallere prog etter nedlasting
"MacUpdate Desktop" viser også all prog/serienummer og bundler du eventuelt har kjøpt gjennom tidene
Hos meg viser det nå 54 prog på lista da dette er min fjerde bundle fra macUpdate
Har satt inn en liten SSD i maskin min som en ekstra OXS disk ( som jeg har lagt oppe sammen med den ene DVD stasjonen ) hvor jeg nå har innstallert alle småprog fra MacUpdate + alt annet av småprog.( sirka 200 stk )
Vips så tar det kun en restart ( 1 min ) så har jeg en disk hvor jeg har alt av småskrot av prog innstallert
Så slipper jeg alt av små og lite brukt prog på hoveddiskene mine, men samtidig er alle de små prog tilgjengelig, også alt av verktøy og rescue prog er nå på vei over på disken

noseys bilde

nosey

Tenkte å laste ned dette program tilbudet. Lurer litt på om dette er en fil en laster ned til mac`en som man så installerer programmene fra, eller er det på samme måte som på App Store. Tenker da på om eg en gang må installere (Ta en clean install på macen min) og så installere programmene på nytt, da er det greit å ha programmet klart for ny install.

Mvh:Bobby

det er jo bare å ta backup med Time Machine. hvis du tar clean install uten å ha en backup så må du vel kjøpe programmene på nytt ett og ett?

mtangeraas

Fant utav det!

noseys bilde

nosey

I teksten her står det at tilbudet kun varer i 9 dager, da er det vel å anta at det er 9 dager fra og med mandag 11/03 da artikkelen ble publisert?

Tito

Sjelden har det vel vært lettere å finne svaret på ett spørsmål Nosey, klikk på linken i artikkelen...

noseys bilde

nosey

:-[

webjobro

Jeg kjøpte i forrige uke updatespakken Macupdates 2013 betalte og lastet den ned.Det følger med serienummer til alle programmene,men min datter hadde gått ut av hele programmet og dermed var alle opplysninger om mitt kjøp borte vekk.Hvor kan jeg finne igjen betalingopplysninger og alle serianummerne ? hjelp

Webjørn Brogstad

noseys bilde

nosey

I går/forgårs så stod det at det var igjen omtrent 1 dag av dette tilbudet, men på MacUpdates sin side står det nå at det er igjen over 6 dager plutselig. Kom på i dag nå (er på skolen) at jeg hadde glemt å kjøpt pakken i går og var redd tilbudet var over nå, men det ser ut som at tilbudet er utsatt, er ikke det litt rart egentlig? Det er jo et knalltilbud! :) Jeg er uansett glad for at jeg får kjøpt det nå allikevel!

noseys bilde

nosey

Har kjøpt pakken nå, men får ikke lastet den ned nå fordi jeg har lav hastighet på hytta, så det tar for lang tid, + at jeg har kun 1000 MB tilsammen, har igjen ca. 500 MB på mobilabonnementet. (deler internett fra iPhonen med Mac-en), men så lenge jeg har kjøpt pakken mens tilbudet varte så kan jeg vel fortsatt laste den ned når jeg kommer hjem uten å måtte betale noe mere? jeg kan ikke skjønne noe annet enn at det er sånn, men spør allikevel :D

jerry.c.bushs bilde

jerry.c.bush

Ja, du kan laste den ned senere så sant du har kjøpt pakken innen den gikk ut. Du kan logge deg på, om du ønsker, Macupdate.com og logge deg inn med brukernavn og passord og laste ned flere ganger senere om du ønsker. Jeg har gjort det flere ganger. Jeg har kjøpt et par pakker tidligere. Kjøpte ikke denne da jeg ikke så bruken i programmene. Om noe skulle vært interessant så var det den nye Parallels, men jeg har Parallels 7 som fortsatt fungerer utmerket på to av mine maskiner.

noseys bilde

nosey

Fint :) knallbra at man kan laste ned flere ganger da så man kan ha de på flere maskiner uten å kjøpe flere ganger. Eller det skulle vel bare mangle da, det blir jo som i App Store, der man også kan laste ned så mange ganger man vil :D

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai