Sliter du med batteriet på iPhone 6?

Sliter du med batteriet på iPhone 6?

Er du en av de som synes batterilevetiden på din iPhone 6 eller 6s er litt i korteste laget? Noe overraskende la Apple i morges ut et helt nytt produkt på sine nettsider som passer akkurat til deg - en offisiell battericase til iPhone 6 og iPhone 6s som skal gi deg 25 timers taletid og 18 timer LTE-surfing.

Apples telefoner blir stadig tynnere, gjør mer og brukes mye hyppigere, men batterilevetiden har ikke blitt voldsomt mye bedre. For å bøte på dette finnes det mange battericases som gir økt batterikapasitet, men ingen av disse er produsert av Apple.

I dag endret det seg ettersom Apple nå har introdusert «Smart Battery Case» - et iPhone-case med innebygget batteri. Smart Battery Case er designet for iPhone 6s og iPhone 6, og gir deg både økt batteritid og beskyttelse til telefonen. På innsiden er det et mykt mikrofiberfôr lag, mens utsiden i silikon beskytter telefonen mot riper, skraper og støt. På baksiden ser man «styggen på ryggen» - en liten klump som er det ekstra batteriet.

Det ekstrabatteriet gir telefonen totalt opptil 25 timers taletid, 18 timer med surfing via LTE og generelt lengre brukstid. Når Smart Battery Case er satt på telefonen, vises batteristatusen både i statuslinjen og i Varslingssenter, slik at du kan følge med på hvor mye batteri du har igjen. Batterietuiet støtter Lightning-tilbehør som Lightning til USB-kabelen og fungerer med Lightning-dokkingstasjonen for iPhone fra Apple. Den leveres i to farger - hvit og koksgrå.

Smart Battery Case er tilgjenglig nå i Apple Store til NOK 1099,- og er kanskje en perfekt julegave til en storbruker med batteriangst?

Tags:

Valotunk

Hva er det som skjer med Apple?

Først Magic Mouse 2 med ladekontakten på undersiden og så denne pukkelen av en batteripakke.

Har Jony Ive ferie eller noe slikt?

Gitman

The, Er vel bare to aner måter å gjøre det på om de skal unngå å gjøre telefonen tykkere også for de som ikke trenger / vil ha det, legge batteriet i enden eller kablet. Begge de finnes vel allerede så det er jo bare å velge. Personlig synes jeg denne er helt grei.

Valotunk

Joda, hver sin smak. Funksjonaliteten til denne er det nok ingenting å si på, men jeg personlig synes det ser ut som noe de har designet i bakrus.

Hva om de heller hadde beholdt telefonene 1-2 millimeter tykkere? Det hadde gitt store muligheter i forhold til batteritid.

Det er jo mange ganger gjort spørreundersøkelser på hva mobilbrukere ønsker mest ved sin neste mobil. Bedre batteritid har vært blant de høyeste ønskene i de fleste tilfeller.

Sjelden eller aldri har jeg sett i en slik undersøkelse at folk ønsker seg en telefon som er 1-2 millimeter tynnere.

Aphelion

Batteritida er i utgangspunktet grei, men det blir helt krise når man har den med ut i kulda. Opplever også at den har samme «bug» som min iPhone 5 hadde, at den PLUTSELIG går fra masse strøm til nesten ingenting - og så opp til like mye strøm igjen så fort jeg setter i laderen.

Jez

@aphelion: Opplever det samme..

svanos bilde

svano

@Valotunk Skal vi tro Apple her er det snakk om at 2 min ladetid gir 9 timer bruk(!). 2 min er det jeg bruker på å få de flate batteriene i laderen og finne et oppladet par.

arntsss bilde

arntss

Jeg tok nettopp over kona sin iPhone 6 da jeg gav min iPhone 6 plus til vår datter. For en gedigen forskjell i batteritid. Jeg lurte på hvorfor hun måtte lade hele tiden, nå vet jeg hvorfor. 6 plus: Fra 2 til 3 dager uten lading. 6: Om jeg er heldig så slipper jeg lade før sengetid, da har telefonen vært på fra ca kl 06:00 til ca 24:00. Jeg er sjokkert og skjønner nå hvorfor de må lage et eget cover med batteri.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai