Apple dropper Expo?

Historisk sett har Apple hatt en tradisjon i å delta på tre forskjellige expoer i året. I januar starter Apple normalt året med Macworld Expo, deretter arrangerer Apple WWDC i juni og avslutter det hele med Apple Expo i Paris i september. De siste årene har Apples Steve Jobs vært fraværende fra Apple Expo i Paris og nå ser det ut til at Apple trekker seg helt fra denne messen.

Apple Expo Paris var en gang den største begivenheten av sitt slag og trakk oppmot 90 000 besøkende. Nå er det flere år siden Steve Jobs sist holdt en Keynote i Paris, og i fjor hadde besøkstallet sunket til 54 000.

I følge det franske nettstedet MacGeneration har Apple trukket seg helt fra Apple Expo i år. De er ikke å finne på listen over deltakere publisert på Apple Expo sine nettsider. Beslutningen om å ikke delta på Apple Expo har blitt tatt nylig da Apple Expo sine nettsider så tidlig som i forrige uke opplyste at Apple ville være en av hovedutstillerene på årets messe.

Ønsker du å oppleve Steve Jobs keynote-presentasjon må du nå med andre ord belage deg på å reise til WWDC i juni eller Macworld Expo i januar 2009.

Ny butikk, men ingen Expo

Franskmennene trenger heldigvis ikke å føle seg helt forlatt. Apple planlegger nemlig å åpne en stor Apple Store i Carrousel du Louvre sentralt i Paris. Butikken som skal være over to etasjer blir Europas største Apple-butikk og er muligens startskuddet på en rekke nye butikketableringer i Europa.

Apple Store paris

Det er ikke første gang Apple har planlagt en Apple Store i Paris. Allerede i 2005 skal Apples sjef Steve Jobs ha fortalt at planen var å åpne en butikk i Paris i 2007.

Om vi noensinne får se en ekte Apple Store-butikk i Norge gjenstår å se, men de som håper kan jo i mellomtiden ta en titt på årets aprilsnarr fra Mac1.

Via AppleInsider

FooReXZ

Er ikke WWDC '08 utsolgt?

macsociology

Dette er Apple Expo, og ikke WWDC.

plununs bilde

plunun

hvorfor akkurat i år da?

jeg har gledet meg til turen til Paris jeg i flere måneder.

da får jeg avbestille hele turen :(

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

iCare

solvind

Jeg som alltid har trodd at eplehuset var det samme som Apple Store.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai