Adium X endelig i versjon 1.0

I dag ble versjon 1.0 av den populære direktemeldingsklienten Adium X frigitt. Etter å ha vært under utvikling siden mai 2005 kan man nå endelig laste ned den endelige versjonen fra hjemmesiden til programmet.

35549

Med ny versjon følger nye funksjoner, som alle kan se på Adium X sine sider. Av de viktigste kan man nevne bedre styring av profiler og kontoer, en egen funksjon for å holde kontrol på Xtrasene, en helt ny loggbok, oppdatert utseende, QQ-støtte og native intelstøtte.

Mer informasjon om programmet og utviklingsprosessen i tillegg til link til nedlastning er tilgjengelig på www.adiumx.com og bloggen deres.

Tags:
tandbergs bilde

tandberg

Filoverføringen er like slow :/

magnerlu90s bilde

magnerlu90

Jeg synes at filoverføring alltid har vært superraskt, jeg.
Jeg bruker Gmail-kontoen i Adium og hvertfall alle filoverføringer innenfor Elvebakken vgs. går raskt... Og hjemme fra og til skolen også...

kolbys bilde

kolby

Dette har med at MSN-protokollen er lukket, og Gaim-folka har ikke klart å omgå at filer går gjennom Microsoft sine servere ved filoverføring. Forhåpenligvis vil det komme p2p-støtte om ikke så lenge. Les i forumtrådene om mer informasjon om dette.

tmns bilde

tmn

Om du bruker aMSN kan du bestemme hvilken port den skal sende gjennom. Og hvis man åpner porten i firewallen/routern så vil den sende med høy hastighet...

Fikk en mail av Microsoft om porter for å åpne til Microsoft Messenger, uten hell.

termservs bilde

termserv

Deilig å endelig få Adium i ny versjon. Den er virkelig forbedret, både funksjonsmessig og utseendemessig! Bare webcamstøtte nå, så har jeg det meste jeg trenger :D

Jon90

Ehm, kan ikke noen forklare meg hva som er så spesielt med adium? har adium og msn for mac selv, og fertrekker å bruke msn.. adium er jo så krunglete og uoversiktlig, eller? kan hende jeg ikke helt har skjønt det da, for hva er egentlig det store med adium? noen komentarer? ; ) noe av det jeg savner med man for mac er at det mangler støtte for det innebygde kameratet på macbook'n min.. ; /

kolbys bilde

kolby

Adium er Open Source. For mange er det en veldig stor fordel. Det aller viktigste for min del er at jeg kan forandre på utseendet på kontaktlista og vinduene til akkurat slik jeg vil ha det. I tillegg skal det sies at Adium er en klient for langt flere nettverk enn MSN, noe norske MSN-tenåringer, som kun spiller skytespill og viser hverandre rare gule ansikter på det de tror er alt internett er, burde lære seg er viktig for folk som ikke lever i lille Norge.

Wishmaster

Mercury Messenger kan brukes sammen med webcamen. Bruker adium til alt, men skal jeg snakke med dama el:) bruker jeg mercury slik at hun ser meg! Konge, men dårli kvalitet på bildet da..

http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/25617

dicky_dick_dickenss bilde

dicky_dick_dickens

hah! det funker!

då var det slutt på aMSN...

Jon90

takk for tipset Wishmaster ; ) nå har jeg engedlig en msn klient som er kompatibel med det innebygde web kameraet i min kjære macboo! men er det mulig å skifte til et annet personlig bilde? : ) litt kjedelig med den logoen hele tiden, men ellers så alt bra ut; )

Lars-Christian

" I tillegg skal det sies at Adium er en klient for langt flere nettverk enn MSN, noe norske MSN-tenåringer, som kun spiller skytespill og viser hverandre rare gule ansikter på det de tror er alt internett er, burde lære seg er viktig for folk som ikke lever i lille Norge. "

Oioi, denne oset av bitterhet. Er du sur fordi Microsoft nesten har monopol på Instant Messaging i Norge? Spiller vel i realiteten ingen trille. Personlig synes jeg iChat er the way to go, og bruker denne for AIM, men siden alle lokale kjentfolk bruke MSN, må jeg nesten bruke denne. Og da er Messenger: Mac å foretrekke, spør du meg, siden Adium fremdeles ikke støtter mange av nøkkelfunksjonene ved Microsoft's versjon.

--

Blog: Lars-Christian.com

kolbys bilde

kolby

Det spiller i realiteten stor trolle da altfor mange tenåringer tror at å henge på MSN er alt man kan gjøre. De tror dataen er ødelagt når de ikke får logget på, og når folk sitter med andre klienter skjønner de ikke noe. Det er flaut å høre fjortenåringer si at de surfer på MSN når de titter innom websider.

chrissa

Kan ikke si at jeg helt ser problemet med at "alle tenåringer" benytter seg av samme klient? Du har alle samlet på et sted..

kolbys bilde

kolby

Jeg sa ikke at alle tenåringer bruker samme klient. Jeg sa at altfor mange norske tenåringer forstår ikke at det finnes andre ting på dataen/internett som er MSN-nettverket. På samme måte slik det var for noen år siden da folk trodde at internett kun fantes på en liten e-bokstav som stod for Explorer.

zapperen

er det ikke en O da?
Men ingen som har nevnt amsn? ;P Men det er jo bare msn messenger da :(

Aphelion

http://img.clubic.com/photo/0096000000138665.jpg - ser vitterlig ut som en E spør du meg ;)

jurgemaister

Nei det er nok ek "O"
;)

betong

en geeky kommentar fra meg, men er det noen som får kommentar etter nicket til å vises i AdiumX? Dette er ENESTE grunnen til jeg fortsatt har microsofts msn for mac fortsatt..

SindreMs bilde

SindreM

Alle som spiller er ikke sånn som de blir beskrevet litt lenger opp i denne tråden.
Dessuten, msn hører ikke sammen med gaming! Det har elendig støtte og det er vanskelig å bruke mens man spiller uten å lukke spillet for å svare på en meld.

Jeg tror faktisk at dere (spesielt Lars-Kristian) burde tenke dere om litt før dere skriver om ting dere ikke vet!

Hilsen gamer og mac-bruker (:

postlogic

Akkurat det med filoverføring er avhengig av libgaim, forresten. Dette er noe Gaim-folkene jobber med, og kommer sannsynligvis i fremtiden :-) Vanskelig å si noe mer sikkert enn det.

Thonhaugen

Kongeprogram;D

- - - - - - - - - - - - -
http://www.thonhaugen.com

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai