Ny MacBook Pro er snart i produksjon

Ny MacBook Pro er i produksjon

Det er to store maskinvareoppdateringer som «alle» venter på fra Apple og det er utvilsomt Apples stasjonære Mac Pro og en ny og MacBook Pro-serie. Ifølge ryktene starter produksjonen av en ny MacBook Pro allerede neste måned.

I de neste månedene vil Intel begynne å levere prosessorene som Apple mest sannsynlig vil bruke i både Mac Pro og nye bærbare og brikkene faller dermed på plass for lanseringen mange har ventet på. Intel vil nemlig beynne å levere sine stasjonære prosessorer ment for Mac Pro neste måned, mens prosessorer for bærbare maskiner først leveres i mai/juni.

Nettstedet Digitimes som har et relativt frynsete rykte rapporterer at Apple vil starte produksjonen av MacBook Pro allerede neste måned. Dette rimer svært godt med Intels planer om lanseringen av deres nye prosessorer og er nok relativt sannsynlig.

Hva gjelder Mac Pro er det lite konkret som vites utover at prosessorene Apple har ventet på i lang tid endelig blir tilgjengelig i neste måned. Disse prosessorene skulle først dukke opp i januar, men Intel har utsatt lanseringen flere ganger og nå er det snakk om april. Apple har dermed heller ikke kommet med noen oppdatering av den stasjonære maskinen.

Om MacBook Pro vil få et nytt design er også usikkert, men det har i lengre tid vært prat om en 15" MacBook Pro som har samme design som en MacBook Air. Om dette er en ny modell i Air-serien eller enn MacBook Pro vet man lite om og det er mulig at Apple vil introdusere både og.

Uansett, skal du kjøpe ny bærbar Mac eller Mac Pro bør du absolutt vente en måned eller to.

K.D.Gs bilde

K.D.G

Mac Pro med Thunderbolt ?? kommer i aprill :D ?

eigeeks bilde

eigeek

Hvis den kommer i april er det nok garantert thunderbolt på den og :D

Traktors bilde

Traktor

Om det i det hele tatt kommer en oppdatering av Mac Pro er det nok garantert thunderbolt på den, uavhengig av om den kommer i april eller senere.

K.D.Gs bilde

K.D.G

Mer en Port ? :)
eller bare en for det er max per data?

TV Marios bilde

TV Mario

iMacen da? Den er en stund siden har fått seg en oppdatering.

rattata12s bilde

rattata12

Apple konser for mye om i'dingsene sine... På tide med ny Mac Pro slik at hackintosh komponenter blir bedre støttet :)!

joakimulseths bilde

joakimulseth

TV Mario: iMacen som er i butikkene i dag kom i fjor på denne tiden, (ca. ich...) Og disse har bl.a to Thunderbolt-porter, så da kommer det nok også til å være minst to Thunderbolt-porter på nye MacPro også ;)

Arild Holtet

Helt klart at Mac Pro får flere Thunderbolt utganger. Mange bruker to skjermer, særlig folk med Mac Pro. Så to porter for Thunderbolt, det er nok ganske sikkert. Men hva med en ny skjerm som er matt, ikke KUN glossy skjermer.

kometen

Den ultimative opgradering vil, i tillæg til mac pro med thunderbolt, være en ny skærm med 'retina'-opløsning. Så kan jeg nøjes med en 21". ;-)

Hilsen
Claus

krsk0

Virker som det er 3 dagers leveringstid på Mac Pro i hele Europa og 2-4dager på 12 core i statene. Tegn på at de har trappet ned produksjonen for å gjøre plass til den nye?

nesten_nerd

Nå er det ca. 3mnd siden jeg fikk høre fra eplebutikken at jeg burde vente 2-3 mnd om jeg skulle ha meg en Mac Pro. Nå går det sikkert 2-3 mnd til før vi hører at det skal komme en oppgradering av Mac Pro om 3mnd. igjen. Det virker jo som ingen vet og alt bare er spekulasjoner.
Klarer de å levere den med SSD og et kraftig skjermkort og mengder av ram ? Dette + bedre cpu er noe helt annet enn thunderboltporter som ikke betyr noe for de fleste av oss.
iMac burde for lengs blitt levert med SSD som standard og mulighet til å få matt skjerm, men nei da thunderbolt har den fått :-(

Vegard-K

SSD som standard på iMac er vel egentlig bare å glemme, da vil prisen bli helt sinnsyk. En iMac er for mange en maskin med store filmer/bilder/muskk -samlinger på, og ja; en 500 GB SSD koster (på Komplett) 5000 kr. Er nok bra som som det er nå. SSD er for Air (muligens Pro) helt til det blir billigere.

linte

ånei :( da har jeg ikke siste modells Macbook Pro lenger...

:P

Men min er jo rimelig snerten med ekstra RAM og SSD da, så jeg er vel ganske "heit" fremdeles! :P

kometen

På http://www.komplett.no/k/kl.aspx?bn=11096&mfr=APPLE er de fleste stationære modeller, bortset fra mac mini og den største mac pro, ubekræftet på lager den 13. april, som er en fredag. Undtaget den mellemste mac pro som er ubekræftet den 6. april.

Hilsen
Claus

krsk0

Ser det er to dager leveringstid på iMac og Macbook Pro hos Apple, håper en oppdatering er rett rundt hjørnet nå!

F91

Har en Macbook pro fra mid-2010 med duo prosessor osv, funker bra enda. Vits å opdatere tror dere? Er ikke så proff når det gjelder mac.

willy94-

Hva tror dere om cd rom i den nye macbook pro? Vil ha ny prosessor og ssd, men ønsker fortsatt cd rommet og er redd Apple vil fjerne dette
Høres kanskje litt gammeldags ut, men det kan være veldig nyttig til tider

Hva tror dere ? :-)

kometen

Jeg bruger dvd/cd-drevet mindre og mindre, faktisk kun til at brænde iso-filer. Så for min del klarer jeg mig fint med et eksternt usb-dvd-drev. Og hvis Apple kan gøre macbook pro'en tyndere uden dvd-drevet, så er det en naturlig udviklking.

Hilsen
Claus

krsk0

Jeg vil heller at Apple fjerner Superdriven og gir mulighet til å bestille med to harddisker.

@F91 Om den maskinen din fungerer fint til det du bruker den til er det jo ikke noe poeng å oppgradere?

per57

Håper den kommer med både SSD disk for operativsystemet på og 7200 rpm disk i tilegg.
Så må de beholde DVD,jeg lager bilder/film på dvd plate flere ganger i uken.
USB2 er gammeldags og alt for treigt,håper på kortleser som passer til thunderbolt.
Det tar evigheter og laste inn bilder fra kamera/minnekort med de store bildefilene som er i dag.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai