Ny Apple Event i februar?

Ny Apple Event i februar

I følge rykter fra en rekke forskjellige ryktenettsteder så planlegger Apple en større Apple Event i slutten av denne måneden. Apple bruker normalt slike "events" til å lansere nye produkter. Er det nye iPhones? Splitter nye MacBook Pro? Eller kommer iPhone endelig til resten av Europa?

Rykter omkring Apple Events blir alltid hete nyheter og nok en gang dukker det nå opp et slikt rykte. En rekke ryktenettsteder, deriblant AppleInsider og 9to5Mac, har publisert disse ryktene og mener eventen vil finne sted den 26. februar. Ryktet stammer fra TUAW som fikk et tips at et selskap med navn Mira Mobile har begynt å arbeide med en presseevent for Apple i slutten av februar. I følge MacRumors, som har gravd fram videoen under, har Apple flere ganger tidligere arbeidet med dette selskapet - senest i fjor under Macworld Expo 2007.

iPhone SDK og nye MacBook Pros?

Apple har selv annonsert at i løpet av februar vil den mye etterlengtede Software Development Kit (SDK) til iPhone lanseres i løpet av februar, men det er vel heller tvilsomt at Apple dedikerer en hel Apple Event til et slikt formål. Det har lenge vært ryktet at Apple har planer om å lansere en helt ny og oppdatert utgave av deres MacBook Pro serie med Intels nyeste Penryn-prosessor og Multi-touch trackpad som på MacBook Air.

Det spekuleres også i om Apple vil benytte en slik Apple Event til å introdusere iPhone i flere land i Europa. En 3G-versjon av iPhone har lenge vært ventet, men med den seneste oppdateringen til 16GB lagringskapasitet på iPhone gjør det lite trolig at denne oppdateringen komme allerede i februar. En lansering i flere land er derimot mer realistisk.

ch_knapp

En kilde TUAW stoler på sier at Mira Mobile søker en stilling fyllt for en event i slutten av Februar. Mira Mobile er firmaet som blant annet filmer eventene til Apple. Stillingen etterlyses ikke offisielt og kilden er anonym.

En event i slutten av Februar er jo sannsynlig, men dette ryktet er i beste fall basert på spekulasjon.

-Christian

devo

Spennende!
Kanskje Telenor faktisk har skrevet avtale med Apple slik det ble påstått i forumet for litt siden?
Hvis iPhone kommer til Norge blir det spennende. Jeg ser for meg at Telenor kommer med en mulighet for å overføre "hackede" iPhones til dem selv. Det må jo ordnes med at Telenor betaler en "avgift" til AT&T som opprinnelig har subsidiert telefonen, men med dagens dollarkurs og med tanke på fremtidige kunder vil nok ikke det være totalt utenkelig. Vi får se!

Skrivetips helt på toppen: "Eller kommer iPhone til resten av Europa"

ulven22s bilde

ulven22

Imac og mini mac er i slutten på sin periode så jeg håper det kommer noen nye modeller. :)

"I can make the earth stop move in it`s track, cause I made the blue cars go away."

Judas

Om macBook Pro blir oppgradert, går min nybestilte direkte i retur.
Vil så gjerne ha multi-touch trackpad. Den er jo heilt genial.

Switch-guiden|Søk i forumet|Mac1-chat
[url=http://blog.h-avis.no/cps/listuser?uid=386]blogg[/url]

Angelsen

Hvis iPhone kommer til norge blir det ikke bare med et abonoment forexempel telenor fordi det strider i mot Norsk lov og å ha en bindingstide på 2 år går ikke heller. Hvis iPhone blir sluppet ut i europe uten bindingstid vil den koste rundt 6000 kroner eller noe sånt, men de norske telefon selskapene kan lage sine egene abonoment.

iOles bilde

iOle

Spennende!

tommyeggens bilde

tommyeggen

Jeg kommer ikke til å kjøpe den om den kommer bundet til Telenor eller noe sånt. Tviler sterkt på at jeg bytter abbonement nå.

ISO9001

"En event i slutten av Februar er jo sannsynlig, men dette ryktet er i beste fall basert på spekulasjon."

Er virkelig Mac-rykter basert på spekulasjon ... ?

Arne Andreassen

til Judas
fra Macrumor
HardMac claims that one of its sources is citing February 12th as the next launch window for hardware releases, namely the rumored MacBook Pro updates.

HardMac is not a typical rumor source, with their most recent rumor falling a bit short. However, this claim is not entirely outside of the previously rumored launch window.

exenpipp

Håper det blir en ny mac mini, den er gått litt ut på dato nå. Så jeg håper på en billig, tynn liten sak der ja :)

kajac2

Desverre, tror jeg dette bare blir en mini event for å lansere SDKen, og en del demonstrasjon seff.

FooReXZ

Kanskje nye ACD er på vei?

ch_knapp

@ISO9001
"Er virkelig Mac-rykter basert på spekulasjon ... ?"

Det er forskjell på rykter basert på lekasjer og kilder– og rykter som dette; som tar utgangspunkt i en underkontraktørs ryktede hemmelige nyansettelse av en A/V fyr, som grunnlag for å si at Apple skal ha en event hvor de slipper ny MBP og en iPhone SDK den 26. februar. Da er det åpenbart at det er noen hull. I beste fall spekulasjon.

Det verste er at det sikkert er riktig også.

-Christian

Haplo

Hadde vert interesant med den docken jeg sog bilder av en gang. Der man putter laptopen oppi en skjerm.

devo

eneste som er forbudt i Norge er mer enn 12 måneders bindingstid og at en telefon ikke kan kjøpes ulåst. Men jeg vil helst ha et "iPhone" abonnement siden det sikkert har tilpassede priser for data osv.. :)

vlunde

I og med at Apple har fått Intel til å bruke STORE ressurser for å krympe Core2Duo prosessorene så voldsomt for å presse dem inn i MB Air, så ville det vel vært veldig rart om de ikke utnyttet dette i andre produkter også? Ville jo så absolutt vært store muligheter for å lage en Mac Micro eller noe sånt...

Haplo

Den prosessoren er vel ikke låst til Apple vel? Vil tro at Intel vil selge til andre produsenter også

KDNs bilde

KDN

Tviler på at det kunn var Steve og Apple som pushet på Intel for utviklingen av krympet prosessor, men heller et helt marked som ønsker mindre produkter.

Mr Mac

Devo:

Forbrukerrådet har sagt at dersom iPhone kommer til Norge, og den blir bundet til kun en opperatør vil de gripe inn og sørge for at forbrukerombudet fjerner iPhonen fra markedet... Nok en gave fra forbrukerrådet til oss Macfolk...

chello

Og bra er det !!

larsh

men hva med chess x-one eller hva den het ? får jo ikke kjøpt den med telenorabn. regner med den blir fjerna også da.

Arild Holtet

Arild.H

Det er flere ting som mange savnet ved siste "utgivelser". En oppgradering av iMac kunne være på sin plass. Veldig mange inkl. meg selv, missliker den glossy skjermen. Pga. iMac sin glossy skjerm, kuttet jeg ut iMac som jeg har hatt siden min første iMac G3. Har altid likt iMac, og bruker fremdeles min gamle iMac G5. Derfor ble det ble en MacPro for første gang, og 30 tommer Apple Cinema Display. Eneste er jeg gjerne kunne tenke meg er en iSight. Den har gått ut av produksjonen forstår jeg, men kansje det kommer en ny. Jeg hadde den gamle iSight, men den var ikke særlig bra. Den virket dårlig både på G4 og G5. Så man kan jo håpe på en ny iSight.

Når det gjelder iPhone, så er ikke det helt i "min gate". En mobil skal for meg være en mobiltelefon og komunikasjonsmiddel. Alle fiksfakserier med kamera, musikk og annet ser jeg på som en leksak.

kajac2

nå har halve måneden gått, og jeg har ikke hørt noen bekreftelser på et nytt apple event. så det ble vel bare et rykte, da...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai