Filmer samme dag som DVD-utgivelsen i iTunes

Apple TV DVD filmer

Apple kunngjorde i dag at man vil kunne kjøpe filmer i iTunes samme dag som de blir gitt ut på dvd. Tidligere har det vært en forsinkelse fra DVD-utgivelse til filmen er tilgjengelig i iTunes, men dette blir det nå slutt på. Filmer som slippes på DVD vil slippes samtidig på Apple TV.

Nå har Apple fått med seg store studioer som 20th Century Fox, The Walt Disney Studios, Warner Bros., Paramount Pictures, Universal Studios Home Entertainment, Sony Pictures Entertainment, Lionsgate, Image Entertainment og First Look Studios på å få såkalt "day-and-date" med DVD-utgivelser. Filmer som denne uken er tilgjengelig både på dvd og i iTunes er American Gangster” og “The Diving Bell and the Butterfly.”

Ikke i Norge

Foreløpig er det ikke mulig å leie film fra Apple TV med en norsk iTunes-konto og det er heller ikke noe norsk innhold. Allikevel finnes det et smutthull slik at også nordmenn kan leie film via deres Apple TV. For å kunne leie film via din Apple TV må du opprette en amerikansk iTunes-konto og deretter fylle opp kontoen med gavekort kjøpt på Ebay. Det vites ikke når Apple planlegger å lansere et filmtilbud i resten av verden.

hc

Det å opprette en amerikansk iTunes-konto er jo noe alle burde gjøre. Da kan de kjøpe sanger til $0.99 i stedet for kr. 8. Svært gunstig med dagens dollarkurs!

Undertaker

Men ka tid får vi leie av filmer i Norge?

moonwalk86

Det er nok ingen som vet..

dobermann

Er for mye styr å tilby utleie i norge. Dessuten er norge for lite for slikt. Jeg tipper det kommer til å bli VELDIG lenge til.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai